New look: kesä piristys!


 Kuten jo kuvista näitte, redhead is back! Tiedän, tää on ehkä huonoin vuodenaika ikinä värjätä hiuksia punasiks. Väri haalistuu todella nopeasti, mutta onneksi on keksitty esimerkiksi värimaskit, joilla väri säilyy kauemmin hienona. Mä mietin tätä väriä oikeesti monta kuukautta ja nyt kun vihdoin päätin pääni punaiseksi värjätä, niin pakko sanoa, että en kadu! ainakaan vielä. Mä rakastan tätä väriä ja mun mielestä se sopiikin mulle ja tua mun räväkkää ja hauskaa persoonaa esiin.
Hiukset värjäsin ihan vain kotona ja värinä toimi kaupan Liven punainen väri. Vaikka mulla on ollut päässä varmaan lähes 30 eri sävyä, niin en ole koskaan värjännyt hiuksia kampaamolla. Omat hiuksenikin olen leikannut 11-vuotiaasta asti itse, paitsi nyt kun värjäyskierteen vuoksi hiukset oli todella huonossa kunnossa ja ne oli pakko leikata lyhyiksi.
 Vaikka kauan aikaa halusinkin oman värin kovan värjäyskierteen jälkeen takasin ja sitten kun sen vihdoin sain, niin ei se mun mielestä sopinutkaan lyhyiden hiuksien kanssa. Varsinkaan nyt kun näissä ei oikein ole mitään mallia, kun yritän näitä kasvattaa. Nyt ainakin tää punanen väri antaa näihin kivasti potkua ja nää näyttääkin ihan kivoilta, eikä miltään mallistaan ulos kasvaneelta kanan pyllyltä.
Mitäs te pidätte?
ps. Jee Suomi voitti Sveitsin jatkoajalla 3-2! :D

3 kommenttia

  1. Mielestäni väri saa sinut näyttämään hieman kalpealta. Ehkä jos leikkaisit eri mallin näyttäisi paremmalta. Tykkäsin tuosta tyylistä sulla joka näkyy ylhäällä. :)

    VastaaPoista
  2. Sopii hyvin punaiset hiukset ja jade on ihana <3 :)

    VastaaPoista
  3. Todella hyvin sopii. :) <3 Joo, toi väri on nii-n sopiva sun persoonaan :D Nyt voisit laittaa ihan hyvin " Pikku Myy-nutturankin" :P ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!