Ulkoilua: Meidän kotipiha Kun tultiin tätä asuntoa ensimmäisen kerran katsomaan, kiinnitin heti huomiota pihaan. Vaikka täällä ei ole kuin kaksi keinua, hiekkalaatikko ja liukumäki + pöytä ja penkit, niin on tämä huomattavasti parempi kuin edellinen pihamme. Edellisestä kerrostalon pihasta löytyi pieni katos jossa oli vauvakeinu, löytyi myös rämänen kiipeilyteline ja pilalle töhritty leikkimökki, joten siinä pihassa tuskin olisimme leikkineet, vaan oltaisiin aina jouduttu lähtemään kauemmas leikkipuistoon.

Täälläkin on lähellä, n.500m säteellä 3 leikkipuistoa ja vielä yksi n. 1km päässä. Mutta kun laiskuus iskee niin on hyvä että on omakin leikkipiha heti oven edessä.

 Jade ei vielä kuitenkaan pihalla tee muuta kuin ole keinussa tai istu maassa tutkimassa hiekkaleluja (Lue: syö hiekkaa) joten tämmönen pieni piha riittää meille ihan hyvin vielä. Mutta sitten kun neiti lähtee kävelemään ja tarvitsee enemmän virikkeitä ulkonakin, niin sitten lähdetään aina puistoilemaan. On myös hyvä että puistoja on aika monta ja ne ovat lähekkäin, sillä on ainakin valinnan varaa mihin puistoon menee, eikä tarvitse olla päivästä toiseen samassa.
Millaiset pihat teillä on?

4 kommenttia

 1. Ei siellä pihalla muuta tarvii ollakkaa :) mua ärsyttää ku meijän pihalla ei oo liukumäkeä :( sylvesterin lempijuttu.. eikä läheisessä puistossakaan oo sellasta liukumäkeä mihin Sylvester pääsis yksin ja mä en tän mahan kanssa voi siellä kiipeillä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Voi harmi! :( No kesällä vauvan synnyttyä pääsee Sylvesterkin liukumaan! :)

   Poista
 2. Meilla on samanlainen toi haalari. Onko toi minkä kokonen? :)

  http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :)) Toi on 74cm, mutta on kyl aika reilu vielä. Meneepähän ainakin sitten vielä syksylläkin :)

   Poista

Kiitos kommentista!