Kevätmarkkinat! Käytiin tänään katsastamassa Vaasan kevätmarkkinat, vaikka eihän nyt enään kevät olekkaan. Nyt on kyllä täys kesä, ihanaa! Torilla on aina samat kojut täynnä samaa tavaraa, oli sitten vappu, kevät, kesä tai talvi. Harvemmin kojuilta tarttuu mitään mukaan ja niin kävi tälläkin kertaa, ei tullut ostettua mitään.. Tai no Niko osti itselleen muikkuja,yök!
 Tänään tuli myös mun viimeinen lapsilisä itsestäni (:D) joten päätin, että nyt mä kyllä ansaitsen hieman kesävaatteita. Mulla ei ollu kuin yhdet shortsit jotka mahtuu jalkaan, sillä jostain kumman syystä mä olen hieman levinnyt. Ihme kyllä löysin itselleni kaksi toppia ja kahdet shortsit! Yleensä en löydä itselleni mitään ja Jadelle tai Nikolle tarttuu mukaan kaikkea. Uskokaa tai älkää, ostin shortsit lasten puolelta. On hyvä olla pieni, sillä välillä pääsee halvemmalla. Kattelin naisten puolella myös shortseja niin niiden hinta pyörii siellä 20-30e ja näistä shortseista maksoin yhteensä 25e. On se kyllä aika huimaa, että synnytyksen jälkeen lantio metrin leventyneenä mahtuu edelleen lastenpuolen vaatteet päälle. Topit sentään ostin naisten puolelta;) Miten voikaan olla aina niin hyvä fiilis kun on ostellut itselleen vaatteita.
Topit: H&M  6,95e/kpl
Farkkushortsit: H&M 14,95e
Mustat shortsit: H&M 9,95e

1 kommentti

  1. Heh, mun pitäs kanssa käydä tsekkaamassa lastenpuolen kuteita, kun vanhat 34 kokoset farkkushortsit on isot. Viime viikolla onneksi löysin Hennesistä shortsihaalarin koossa 32. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!