Vauvantarvikkeet.


Olen kovasti murehtinut, että miten ihmeessä me keretään ostamaan ja laittamaan kaikki tarpeellinen valmiiksi ennen vauvan tuloa. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Laskettuun aikaan 2kk jäljellä ja täällä on jo melkein kaikki hankittuna!

Meiltä löytyy:

-Pinnasänky ja petivaatteet. -Sänky on Jaden vanha ja menee vallan hyvin pikkuveljellekkin. Petivaatteet ovat myös tulevan isosiskon peruja.

-Turvakaukalo ja telakka. -Ne ostettiin käytettynä. Kaukalo on kummipojan vanha ja tutuilta uskaltaa kyllä käytetyn kaukalon ostaa, kun tietää että sitä ei varmastikkaan ole kolaroitu tms.

-Sitteri. -Se kotiutui plussana meille samasta paikkaa kuin turvakaukalokin.

-Mobile. -En nyt tiedä tuleeko se niin tarpeeseen, mutta se kun meillä oli vielä Jaden jäljiltä tallessa, niin siinäpähän roikkuu. Ainakin se on ihanan värikäs!


-Tuplarattaat. -Meillä on Carenan double swing -tuplarattaat, jotka bongasin Tori.fi:stä ihan naurettavan halpaan hintaan! Ihanat violetin väriset tuplat, väri hieman haalistunut, mutta ei mitään muuta vikaa. (Tuplista teen vielä oman postauksen, sitten kun niistä on jo hieman käyttökokemusta)
Löytyy meiltä myös toki normaalit yhdistelmävaunut Jaden jäljiljtä.

-Vaatteita. -Tietystikkin. Suurin osa vaatteista on saatuja, mutta oon minäkin onneksi päässyt lievittämään shoppailuhimoani. 50-56 kokoa täytyy kyllä vielä vähän täydentää, sillä niitä on aika vähän. Vaatteet kuitenkin vaihtuu monta kertaa päivässä ja tuolla määrällä ne loppuu hyvin nopeasti kesken ( ainakin jos tämä on yhtä kova puklailemaan mitä Jade oli )


Vielä meiltä puuttuu tuplavaunuihin koppa. Sitäkin olen yrittänyt käytettynä etsiä, mutta ei tuota Carenan omaa tahdo löytyä oikein mistään. Ostoslistalla on myös vaunuihin vaunuverho, sekä kaukaloon kaukalopussi ja pinnasänkyyn reunapehmuste. Sitten puuttuu vielä nämä pikkuhankinnat; vaipat, rasvat, topsit, tutit, pullot jne. Muutama korvikepurkkikin täytyy kyllä ostaa kaappiin varalle. Ja rintapumppu on ostamati! Nythän näitä vasta mieleen tulee, kun rupee miettimällä miettimään.
Joku pieni hoitotaso on myös ollut mietinnässä. Jaden aikana vaipat tuli vaihdettua ihan hyvin sohvalla tai sängyn päällä, mutta nyt on ehkä parempi hoitaa sinappivaippojen vaihto hieman korkeammalla, eikä Jade -nimisen pienen apulaisen tasolla. :D
Olen ainakin 98% varma siitä, että jo ensikuussa meitä on neljä (*kopkop, yliajalle mennään kuitenkin), mutta emmeköhän me ehdi loputkin viimeistelyt tässä välissä tekemään. Ja eikä se katastrofi olisi, vaikka jotain nyt puuttuisikin, sillä tärkeimmät on kuitenkin jo valmiina. Vaipat nyt nappaa vaikka kaupasta kotiin mentäessä!

Saa heitellä vinkkejä mitä juuri teillä on tarvittu vauva-aikana! Mä kuitenkin oon unohtanut jotain tärkeää.3 kommenttia

  1. Täällä la 24.9 ja ei vielä patjaa ostettuna. Rintapumppu tuli viimeksi tarpeeseen myös, sähköllä toimiva. :)

    VastaaPoista
  2. Maidonkerääjää Ilman en imettäessä pärjäis! Kantoreppu tai muu kantoväline myös helpottaa vauva-arkea aika paljon :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kantoreppu on meillä kyllä ollut arjen pelastus! Lapset 2v3kk ja 8kk :) välillä on kiva saada kädet vapaaksi ja Siivoaminenkin on helpompaa

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!