Hoplopissa!

Kuten eilen mainitsinkin, oli tänään suuntana juuri Vaasassa avattu Hoplop. Sinne oli tarkoitus mennä mammatreffejen merkeissä, mutta eipä siinä paljoa ehtinyt muiden kanssa jutustella, kun Jade juoksi pää kolmantena jalkana joka paikassa!
Olihan se nyt hirmu hieno paikka! Mutta siellä oli aivan kamalan kuuuuma, vaikka olisi vain istunut! Huhhuh, en halua edes ajatella miltä oon näyttänyt, kun oon puuskuttanut plussapallon näköisenä Jaden perässä hiki valuen! Toinen oli niin intoa täynnä, että sinkoili joka paikkaan. Ja piti tottakai käydä jokaikinen katonrajassa oleva tunnelikin läpi. Sinne lasten ''reiteille'' on muuten aika hemmetin vaikea mahtua, vaikka mäkin olen vain tämmönen puolentoistametrin hukkapala. Siellä sai kulkea selkäkyyryssä niinkuin notre damen kellonsoittaja ja kyllä selkä kiittää. Mutta oman lapsen vuoksi sitä menisi vaikka läpi harmaan kiven! Vai mitä? ;D
Pääasia, että Jadella oli hauskaa. :) Ja eiköhän me tuonne vielä eksytä, mutta vasta sitten kun miniukkeli on ulostautunut yksiöstään!

Mukava päivä kuitenkin kaikenkaikkiaan. Nyt teille kasa kuvia ja mä rupeen mässään vähän suklaata ja sitten painun nukkumaan.


3 kommenttia

  1. Pitääpä käydä joskus. :) Missä tämä on? Näin kyltin Jupiterin lähellä risteyksessä. Jossain siinä lähellä vissiin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!