Rv32+6 & neuvolakäynti


Väsyttää, kyljet hajoaa, makaaminen ja normaalisti hengittäminen: mahdotonta! Vaatteet eivät sovi päälle, menkkajomotukset, närästys, supistukset, vauvan pää painaa alakerran muusiksi ja kävelen kuin ankka..

-Niin, se siitä ihanasta ja hehkuvasta raskaudesta.
Mä todella jo odotan sitä, että pääsen eroon tästä kummusta ja näistä oloista! Ei, en tosiaan halua vielä synnyttää, mutta toivon, että siihen ei viittä viikkoa kauempaa menisi. Vierikää viikot vierikää! Kaikesta tästä valituksesta huolimatta yritän edes hivenen nauttia raskausajasta niin pitkään kuin se on vielä mahdollista. Kolmatta lasta ei nimittäin tulla näkemään vielä moooneen vuoteen.


Tänään alkoi myös taimitarha, jossa oltiin Jaden kanssa heti aamusta. Sieltä sainkin suunnata suoraan neuvolaan. Mulla tosiaan on se neuvola vaihtunut ja 2 viikkoa sitten kävinkin siellä pikaisesti pyörähtämässä lääkärillä. Nyt pääsin kunnolla tutustumaan uuteen neuvolatätiin, eikä mulla ole mitään pahaa sanottavaa. Heti tultiin hyvin juttuun. Oon vissiin liikaa lukenut kauhutarinoita kamalista neuvolatädeistä, jotka ovat ilkeitä, painostavia ja moittivia nyrpeitä naamoja. Onneksi ei ole vielä omalle kohdalle sattunut moista. :D

Jospa nyt ne tämän kerran mittaustulokset:
(suluissa 2 viikon takaiset mitat)

Rv 32+6  (30+6)

Paino: +9,8kg  (+8kg)

Turvotus: +-  (-)

RR: 113/64  (104/65)

Hemoglobiini: 97  (100)

Sf-mitta: 30cm  (28cm)

Tarjonta: RT  (RT)


Sykkeet: 130  (140)

Liikkeet ++  (++)

Lievästi sanottuna hieman järkytyin, että painoa on nyt tullut 900g/viikko. Mutta enpä kyllä yhtään ihmettele tällä syömisellä. Jatkuvasti on kamala nälkä ja jostain kumman syystä myös ne herkut on maistuneet viime aikoina paremmin kuin hyvin. Toivottavasti painonnousu ei ainakaan enempää lähde kiihtymään, sillä muuten saan vielä neljänkin vuoden päästä sanoa, että ''juurihan mä synnytin.''Hemppa jatkaa laskuaan ja nyt otin testiin retafer -nimisen rautavalmisteen, joka ainakin Jaden aikana auttoi. Oon vaan yrittänyt vältellä noita rautatabletteja, sillä maha ei niistä kovin tykkää, mutta enään ei ollut muuta vaihtoehtoa. Neuvolatäti meinas jo uhkailla rautatipalla jos hemo vielä kovin laskee.Kaikki näiltä osin kunnossa ja seuraava käynti on jälleen 2 viikon kuluttua (rv35+1).

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!