2-vuotis synttärilahjatoiveet!


On enään 42 päivää siihen, että tuo tarmoa täynnä oleva pieni taaperotyttömme täyttää kaksi kokonaista vuotta! Nyt on jälleen hyvä hetki miettiä sitä ihanaa niin kliseistä sanontaa: Mihin tämä aika oikein katoaa? -Juurihan me juhlittiin Jaden 1-vuotis syntymäpäiviä!

Synttärikutsut laitan menemään vasta joskus kuukauden päästä, mutta kun kuitenkin niitä lahjatoivekyselyitä alkaa pikkuhiljaa tulemaan, niin ajattelin esitellä niitä hieman täälläkin.
Jadehan ei tietysti itse osaa vielä kertoa mitä haluaa, mutta ainakin näin äitinä osaan aika varmaksi sanoa, mistä neiti pitäisi. :)Varma ostos tulee ainakin olemaan ikean leikkikeittiö! Siihen siis tarvitaan kaikennäköistä keittiöntarviketta ja ruoka-aineksia. Mietittiin myös kovasti muumi -ja teletappitaloa, mutta ne taitaa jäädä odottamaan joulua.

Hieman on vaikea keksiä mitään lahjaideoita, kun tuntuu ettei tuo tyttö oikein leiki millään. Teletappipehmot, muumitalon ja nuket Jade rehaa aina olohuoneeseen ja häärää niiden kanssa, mutta muuten kaikki lelut lojuukin sitten vain lattialla kun tuo käy kippaamassa laatikot nurin. Mutta eipä siinä, rupesin tuossa juuri miettimään, että Jaden lelut on kyllä jo aika vauvamaisia 2-vuotiaalle. Siinä ehkä syy miksi niillä ei pahemmin leikitäkkään, mutta nyt on ainakin hyvä syy ostaa uusia. ;)

Millä teidän 2-vuotiaat ovat tykänneet leikkiä?

2 kommenttia

  1. Meidän plus 2v tykkää paljon kaikesta mikä vaatii jo vähän taitoa ja missä on vähän haastavuutta; legot, pienet palapelit (ei enää mitään nuppipalapeliä vaan ihan tavallinen, kuitenkin vaan joku 10 isoa palaa) ja junarata Ikeasta on ollut kovassa käytössä, sekin pitää Tottakai saada ite rakentaa.. 😃 ja koska meillä poika kyseessä niin autot on kestosuosikkeja, mutta niistäkään ei enää mitkään vauvojen autot kelpaa, mitä aidomman näkönen sen parempi. :D

    VastaaPoista
  2. Meiän vajaa kaks vuotias poika ei muuta teekkä ku ajele autoilla vanhempien jalkoja pitkin tai sitten tekee ruokaa leikkikeittiöllä ja tuo meille maistiaisia. Meillon kans olohuoneen viereinen huone leikkihuone mutta ei se siellä yksin viihdy ollenkaa. Leluja hyllyt väärällää mut tosiaa vaa ne autot kiinnostaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!