Kurkistus meidän kotiin! -Osa 1.

Ensimmäinen kunnon kurkistus meidän kotiin, joten eiköhän näin loogisestikkin ajateltuna aloiteta sieltä mistä sisään tullaan. Esittelyssä siis meidän eteinen!


Ei mitenkään erikoisesti sisustettu, mutta eipä tuota pahemmin voikkaan. Tuollain pienesti ja somasti vain hieman lisätty jotain extraa sinne tänne.
 Rakastan, siis oikeasti rakastan näitä jättimäisiä peilikaappeja! Ihan huiput! Ei tarvitse talvellakaan katsella naulakosta pursuavia talvitakkeja ja kaikki pipot ja tumputkin saa laitettua kivasti hyllylle koreihin piiloon. Ja arvatkaa, myös Jaden rattaat ovat kätevästi piilossa peilikaapissa! Toki peilikaapista löytyy myös paljon ei niin piilossa olevia pieniä sormenjälkiä.. ;)
Tämä harmaa laattalattia on myös kovin mun mieleen. Jakaa kivasti eteisen muista huoneista.

Eteisestä katsottuna vasemmalle aukeaa ovi Jaden huoneeseen, suoraan katsottuna näkee meidän makuuhuoneeseen ja oikealle mentäessä tulee vastaan olohuone/keittiö. Wc sijaitsee eteisessä ''mukavasti'' juuri peilejä vastapäätä. Ei pelkoakaan että ainakaan minä saisin käydä vessassa ovi kiinni, saatika sitten edes yksin. Varmasti aika moni äiti tietää tämän tunteen. Mutta mikäs siinä itseään peilistä katsella aamukakkosella istuessa. 

Tiivistettynä, meidän eteinen on:
-Yksinkertainen, mutta juuri meille sopiva ja minä ainakin tykkään siitä hirmusesti.
On se vaan aina niin mukava tulla kotiin, kun oikeasti pitää siitä!Lisättäköön vielä, että napsin nämä karmaisevan ylivaloittuneet kuvat tässä illalla, jotenjoten syyttäkää huonoa valaistusta sekä salamaa! :D

4 kommenttia

  1. Moikka, oon seurannut sun blogia vajaa vuoden verran mutta nyt vasta rohkenen kommentoimaan! On vaan ihan pakko mainita että näin tässä pari viikkoa takaperin unta uuteen kotiin muuttamisesta ja se oli ihan kuin teidän koti näiden kuvien perusteella :D Joo'o, saadakseni tähän kommenttiin jotain järkevää sisältöä niin paljon onnea uuteen/vanhaan kotiin! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!