Laivapuistossa.


Erittäin mukava perjantai vietetty ulkoilun merkeissä! Jaden herättyä päikkäreiltä lähdettiin neidin kanssa moikkaamaan mun serkkua ja niin ihanaa kummipoitsua, Leeviä. Ensiksi suunnattiin katsastamaan tuore lastentarvikekirppari, mutta eipä sieltä pahemmin löytöjä tullut tehtyä. Vauvalle löysin pikkuruiset pöksyt, sekä bodyn+housut.
 Sieltä sitten käpsyteltiin ihanaan veden äärellä olevaan suureen leikkipuistoon! Niin iso puisto täynnä kaikkea. Pienille oli erikseen ''oma'' leikkipuolensa ja isommille jättimäinen kiipeilylaiva toisella puolella puistoa. Jade nautti aivan kympillä kun sai viilettää menemään paikasta toiseen! Lempparipuuhaa oli ehdottomasti hyppiä maahan rakennetulla trampoliinilla. Pikkuinen Leevikin olisi niin kovasti halunnut mennä Jaden perässä, mutta ei ihan vielä kuitenkaan.
Ensi kesänä sitten! :D

Tänään on ilmakin ollut super ihana! Aurinko paistanut, mutta kuitenkin hieman tuullut, niin ei ole ollut armottoman kuuma. Toivottavasti nämä syyshelteet nyt jatkuisivat edes sen muutaman viikon, niin voisi tätäkin ''kesää'' kutsua oikeaksi kesäksi!Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!