Ihanan kamala kesäpäivä!

 Mun lempi vuodenaika on aina ollut kesä, koska on lämmin! Mä oon ihan kauhee vilukissa ja talvisin palelen vaikka olisi tuhat kerrosta vaatetta päällä. Kesä on ihanankamalaa aikaa ja välillä unohtuu se lämmöstä nauttiminen, vaikka talvella vannoo, että ei kesällä valita kuumuudesta. Myös viime talvena vannoin, että kesällä nautin siitä lämmöstä, enkä valita.. mutta kuinkas kävikään. Ollaan vietetty lähes koko päivä Jaden kanssa ulkona ja oon hikoillu niin kuin pieni sika. Nautin kyllä semmosesta sopivasta lämmöstä, mutta en semmosesta että aurinko paahtaa joka puolelta, eikä yhtään tuule!Niinkuin tänään.. Niiin ja inhottavinta kesässä on ne ötökät!hyi! Mutta kyllä mä kesästä silti nautin täysin ja mun puolesta talvi sais kuolla sukupuuttoon.
 Hankalinta kesässä nykyään on varmaan se, että miten lapsen pukee ulos. Me ollaan lähetty tänään pihalle jo aamu 10 aikaan ja silloin jo mittari näytti n.22 astetta. Jadelle puin päälle pitkähihaisen bodyn, housut ja sukat, niin ja kesämyssyn tietenkin. Tommosissa varusteissa Jade viihtyi aamupäivän ja myöhemmin päiväunien jälkeen lähdettiin uudestaan ulos ja silloin mittari huiteli jo lähemmäs 30 asteessa, joten ei muuta kuin aurinkorasvaa kehiin ja Jadelle mekko päälle ja ulos. Laitoin myös terassille Jadelle ammeen ja siinä neiti läiskytteli vedessä tyytyväisenä.
Illalla alkoikin sitten kunnon ukkonen ja myrsky, toisaalta rakastan ukkosta, mutta on se kyllä pelottavakin :D Muistan viime kesänä, kun olin jälleen kerran yöllä hereillä supistuksien vuoksi ja kävelin olohuoneessa ympyrää. Sitten yht'äkkiä jyrähti niin lujaa että ikkunat helisi, siis se oli niin kova jysäys, että rupesin heti itkemään kun säikähin niin kovaa :Draskaushormonien piikkiin vaan.. Huhhuh ja nyt ukkosen takia on ihan kauheen ahistava kuuma ilma. No en valita enempää!  Hyvää kesää kaikille ja muistakaahan nauttia!

4 kommenttia

  1. Hetkonen, raskaushormonien piikkii? Tuleeko perheenlisäystä??:)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hahha :DD Ei vielä oo kyllä tulos perheenlisäystä ;) ehkä sitten joskus vuonna kivi ja keppi :D

      Poista
  3. Löysin tän sun blogin sattumalta ja jään kyllä seuraamaan :) Oon itekki 16v, kiva seurata minkälaista siun elämä on :) Kiva blogi, Jade on niin sulonen ja ootte söpö pari Nikon kanssa :3 Miunkin blogia saa käydä kattomassa http://tuiskuttaja.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!