Pikkuäiti


Oon monesti täällä blogissa kehunut sitä kuinka hienosti Jade on ottanut pikkuveljen vastaan, eikä siihen vielä tänä päivänäkään ole tullut mitään muutosta. Jade rakastaa pikkuveikkaa koko sydämensä pohjasta! Kovasti huolehtii pienen tarpeista ja heti kun laskenkaan vauvan sylistä pois on neiti jo tuomassa mulle vaippaa. Tänäänkin Jaden mielestä oli ihan huippua kun sai pyyhkiä vauvan kuolaa räsyllä. Pikkuveliä olisi myös ihana sylitellä koko ajan. <3 Maailman paras isosisko veljelleen. En voi vieläkään ymmärtää sitä miten helpolla me ollaan tähän asti päästy näiden kahden kanssa. Ainakin vielä voin hehkuttaa tätä mustasukatonta ja suhteellisen helppoa arkea, mutta kyllä se päivä vielä koittaa kun molemmat ovat toistensa kurkuissa kiinni. Uskon, että viimestään sitten kun poika lähtee liikkeelle ei pikkuveli olekkaan enään niin ihana. ;) Onneksi siihen on vielä aikaa!

Jaden hoivavietti näkyy myös hyvin paljon leikeissä. Nukkeleikit ovat alusta asti olleet ihan IN, mutta nyt vauvan tultua taloon Jade häärää niiden kanssa koko ajan. Jade käy aina ''salaa'' hakemassa laatikostaan vaippoja ja kosteuspyyhkeitä, joilla sitten pyyhkii nukkejen pyllyjä ja vaihtelee niille vaippoja. Enään ei myöskään nuket syö pullosta, vaan niillekkin tarjotaan aina tissiä. Tänäänkin mentiin aamupalan jälkeen Jaden huoneeseen oleskelemaan ja heti neiti otti nuken kainaloonsa ja meni keittiönsä ääreen pesemään nuken peppua. Ihan uskomatonta miten lapset oppiikaan soveltamaan leikkeihin niin paljon kaikkia näkemiänsä asioita! Jade on kyllä oikea pikkuäiti.


''tissiä vauvalle!''

3 kommenttia

  1. Ihana <3 Hymy nousi korviin. Hienoa, että isosisko on ottanut roolinsa hienosti vastaan!

    VastaaPoista
  2. Meillä kävi juurikin nii että sitten kun pienempi lähti kävelemään niin tytöt vaan tappelis koko ajan keskenään. Alkuun oli niin huolehtiva isosisko ja nyt pitää aina ohimennen vähän huitaista. (Tytöt 2,5v ja 11kk) onhan niitä hyviäkin hetkiä kun leikkivät keskenään:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!