Ja nimekseen hän sai..


Kaspian Jaro WaltteriRistiäisiä vietettiin läheisessä pappilassa, juuri siinä samassa jossa Jadekin kastettiin. Aivan todella ihana paikka! Paikalle kutsuttiin lähisukua, sekä muutama ystävä. Kaikenkaikkiaan vieraita oli 38.

Kastetilaisuus sujui hyvin, mitens muutenkaan. Muutaman krääkäsyn poika päästi tilaisuuden aikana, mutta tutti hoiti onneksi asiansa nopeasti. :D  Pappi oli mukava, hieman semmonen hassu hömppä hölöttäjä. Itseasiassa tämä sama pappi toimi myös mun rippipappina kolme vuotta sitten ja hän muisti sen jopa itsekkin! Kasteen piti olla vain ihan pikainen, mutta papin puheenaiheet vähän seilasivat aiheesta toiseen. Mutta ei se mitään, niin ihanasti hän meistä perheenä puhui. Meillä käydessään hän kuulemma heti näki Jadesta kuinka onnellinen ja hyvä lapsuus hällä on ja että meillä on erittäin rakastava koti. Melkein rääyin. Vain melkein. Menee kyllä suoraan tunteisiin (hyvällä tavalla, en sentään herneitä nokkaan vetäny ;) ) kun joku ''tuntematon'' sanoo jotain noin
hienoa ja ainakin mulle oikeasti merkitseviä asioita.Kummeja Kaspianilla on 4 kipaletta. Minun sisko ja serkku, sekä Nikon veli ja lapsuudenystävä. Nikon veli, eli yksi pojan kummeista oli itse kirjoittanut ja säveltänyt pikkuiselle oman laulun, jonka sitten esitti kasteen jälkeen. Olin aivan sanaton ja olen sitä edelleen. Niin ihana! Ja taas jälleen sai tämäkin kovanaama pidätellä kyyneliä oikein urakalla. Kamala itkupilli!

Tämä päivä vierähti kyllä ihan huisin nopeasti, mutta onneksi se on jo ohi! :D Seuraavaksi saakin stressata joulua, eikun?


Meidän koko perhe (erityisesti Kaspian) kiittää kaikkia heitä jotka olivat tätä päivää kanssamme viettämässä! Ihana ja ikimuistoinen päivä. <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!