Jaden 2vee syndet!


Jaden 2-vuotis syntymäpäiviä vietettiin 26.9. Minähän en niihin juhliin ikäväkyllä päässyt osallistumaan. Tuo pikkuherra kun päätti syntyä juuri silloin kun ei olisi saanut. Niin meidän tuuria.. Niko sai onneksi apua valmisteluissa ja juhlat olivat sujuneet tosi hyvin! Enkä sitä missään vaiheessa kyllä epäillytkään. ;) Vieraita oli ollut kivasti ja Jade sai tosi ihania lahjoja. (kiiiitos!) Suurin hitti on ehdottomasti ollut Ikean leikkikeittiö, sekä kynät ja värityskirja! Lisäksi Jade sai vaatteita, taulun, leikkiastioita, palapelikirjan, dubloja ja ihanan nallen.

Muumihullun synttäriteemana oli tietysti muumit! Kupit, lautaset ja ilmapallot oli muumiaiheisia, mitäs muutakaan. Mun sisko teki myös aivan supersuloisen muumikakun Jadelle! -Ja se oli myös yhtä hyvää miltä näyttikin!

Harmitti ja harmittaa edelleen kun jäin Jaden suuresta päivästä paitsi! Mutta onneksi mulla oli maailman paras syy olla poissa, niin ei ainakaan tunnu kovin pahalta kun joutui missaamaan oman lapsensa synttärit.
Myös näin pikkutarkkana ihmisenä hieman harmittaa, että -kaikki ei ollut niinkuin olisin halunnut-,eikä kuvia ole semmosista asioista mistä olisin toivonut, mutta onneksi nämä ovat vain pikkuharmeja mun omassa päässä. -Pääasia on, että Jadella oli mukava ja hauska päivä! :)

Suuri kiitos vielä kaikille osallistujille ja auttajille, Jade sai viettää super kivat synttärit!
Onneksi meillä on ympärillä noin ihania ihmisiä!5 kommenttia

  1. Onnittelut isosiskolle ja hyvältähän toi kakku näyttää! Kuuletteko usein Jaden näyttävän aivan Nikolta? ;D

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku! Onko tuo muumipäällinen valmis ? Mistä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!