Blogin uusi alku!

Huhhui, ei muuta voi sanoa! En muista koska viimeksi olisin ollut näin hermoromahduksen partaalla kuin mitä nyt eilen ja tänään.

Eilen tosiaan rupesin säätämään ja päätin vaihtaa blogin nimen, sekä osoitteen. Ei mennyt ihan niinkuin piti. Blogin vanha verkkosivu poistui heti kokonaan, eikä postauksiin enään päässyt (eikä niihin pääse vieläkään verkon kautta) Yritin myös luoda uuden blogin vanhalle osoitteelle, jotta olisin sielä voinut ilmoittaa blogin muutosta, mutta jostain syystä sitä osoitetta ei voitu ottaa käyttöön, vaikka se oli poistunut.
Seuraava ongelma olikin se, että kun meni blogin sivuille, niin sivu vain päivittyi jatkuvasti hyppien takaisin alkuun. Tekstejä ei siis pystynyt lukemaan muutamaa lausetta enempää.

Lopulta poistin koko blogin ja loin sen uudestaan tähän uuteen osoitteeseen.
Kaikki vanhat jutut siis katosivat, paitsi tekstit, sillä ne sain onneksi kopioitua koneelle ja liitettyä tähän uuteen blogiin takaisin.

Liittykää siis uudestaan lukijoiksi! (Oikealla reunassa on ''liity tähän sivustoon'' -painike!) Myös muiden oikeassa reunassa olevien painikkeiden (facebook,insta,bloglovin,blogipolku) pitäisi toimia niinkuin pitää.
Ilmoittakaa myös jos huomaatte jotain ongelmia. :)

Tästä lähtee käyntiin blogin uusi alku uudella nimellä.

Meidän kahden lapsen kaaos toivottaa teille kivaa ja vähemmän harmaita hiuksia aiheuttavaa lauantaita!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!