Äp:n pussukka, tulevien öiden supersankari?Meidän pieni syysvauvamme on syntymästään asti ollut todella levoton nukkuja. Jalat ja kädet vispaa joka ilmansuuntaan ja aina lopulta poika itse herää omiin hulinoihinsa. Siinä on sitten taas työ saada herra takaisin untemaille, kunnes sama toistuu taas jonkun ajan kuluttua. Kieltämättä poika heräilee öisin n. 8-10 kertaa. On syötöt 2h välein ja siihen päälle vielä loput hillumiset ja heräilyt. Yöt ovat yhtä sänkyjen välillä ravaamista. Nikostakin olisi suurensuuri apu jos tämä vain omistaisi rinnat. Unitissi on nimittäin aina saatava, tai muuten ei nuku kukaan.


Aluksi me nukuttiin perhepedissä, mutta silloin poika roikkui koko ajan tississä kiinni ja heräsi heti jos tisu tippui suusta, eikä mun nukkumisesta tullut mitään. Parempien yöunien toivossa siirrettiin vauva kokonaan omaan sänkyynsä. Alusta asti K nukkui kapalossa, mutta nyt aina jotenkin onnistui pääsemään sieltä ulos ja tadaa hulina ja perseelleen mennyt yö oli taattu!

Eilen törmäsin eräässä ryhmässä kirjoitukseen, jossa toinen äiti kertoi nukuttavansa lapsensa äitiyspakkauksen makuupussiin. No tottakai tämä pieni toivonkipinä hyvästä yöstä oli pakko testata viimeyönä.
 Ja se toimi!
En tiedä oliko se vain hemmetin hyvä sattuma vai oliko pussukka oikeasti niin turvallisen ja mukavan tuntuinen paikka nukkua, jotta hulinatkin unohtuivat kokonaan.
Viime yönä herättiin 3, siiis kolme kertaa! Ensimmäinen unipätkä oli jopa 4h! Jadekin nukkui näin hyvin ensimmäisen kerran ehkä vuoden iässä. :D Ja nyt taas koputetaan varmuudeksi sitä puuta. kopkop*
 Toivon todellakin, että tämä makuupussukka on meidän supersankari ja tulevienkin öiden pelastus!


Kuten kuvista huomaa, pojan silmät rähmivät edelleen pahasti. Huomenna on onneksi 7vko neuvolalääkäri, joten katsotaan mitä ne sielä meinaa. Vieläkö yritetään pelleillä vanulappujen ja keitetyn veden kanssa vai josko me vihdoin saataisiin jotain mikä tähän oikeasti auttaisi.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!