Raskauskuulumisia & kontrollikäynti.

Tänään pärähtikin jo 27 raskausviikko käyntiin! Enään 98 päivää laskettuun, apua!
Pakko sanoa, että tämä keskiraskaus on kyllä sitä parasta aikaa. Ei huonoa oloa, ei väsymystä, ei pahemmin kipuja,, mitä nyt tuo miniukkeli yrittää murjoa mun kylkiluut kasaan ja halkaista virtsarakon. Olo on kuitenkin aivan mahtava! Ilman näitä vauvan liikkeitä, mahaa ja harkkasupistuksia en edes huomaisi olevani raskaana. Saa kyllä tosiaan olla onnellinen, että molemmat raskaudet ovat olleet näin helppoja esimerkiksi pahoinvoinnin ja muiden yleisten oireiden osalta! Respect niille jotka oksentavat läpi raskauden ja kärsivät niin kovista tissikivuista, ettei suhikussa käyminen onnistu ilman kyyneliä.Heti aamusta mulla oli tänään aika äitipolille kohdunkaulan kontrolliin. Viimeksi kolme viikkoa sitten (23+0) paikat olivat ennallaan ja kaula oli pysynyt siinä 2,9 sentissä. Nyt kaula oli onneksi edelleen pysynyt lähes samoissa ollen 2,8cm, huh!  Paikat olivat kuitenkin pehmenneet ja ulkosuu sormelle auki. Lääkäri ei kuitenkaan ollut huolissaan ja oli sitä mieltä, että nou hätä, ei tässä olla synnyttämässä vielä moneen viikkoon, kun kerran kohdunkaulalla ei ole tapahtunut mitään muutosta. Ja hyvä niin! Uutta kontrolliaikaa en saanut, vaan jos ilmenee säännöllisiä supistuksia, niin sitten vaan soittoa synnärille.
Supistuksia ei nyt ole onneksi edes ollut niin paljoa mitä aiemmin, mutta sitten kun on niin onhan ne jo napakampia kuin kymmenen viikkoa sitten. Taitaapi myös sänkypuuhilla olla hieman osaa tähän tilanteeseen, joten ehkä paree rauhoittua edes kuukaudeksi. :D Heh.

Tälläkin kertaa kurkittiin taas minin pikkuiseen yksiöön. Siellä se poitsu köllötteli hienosti raivotarjonnassa ja jälleen kerran näytti mainioita potkutaitojaan. Vauvalla kaikki hyvin ja painoarvioksi saatiin jo 984g!<3 Ajatella, että tuo pienenpieni ihminen painaa jo lähes maitopurkin verran! Tule jo syksy!


2 kommenttia

Kiitos kommentista!