Kuulumiset neuvolasta.

Jälleen yksi neuvolakäynti takanapäin. On siellä vaan niin mukava käydä, että voisi käydä vaikka joka viikko. Tämä oli mun viimeinen kerta tässä nykyisessä neuvolassa, sillä muuton takia paikka vaihtuu. Ja mua niin harmittaa! Olisin toki saanut jatkaa tässä nykyisessä raskauden loppuun asti, mutta välimatkaa on kuitenkin sen verran, etten mitenkään jaksaisi puuskuttaa pyörien viimesilläni sinne asti. Jadea odottaessa kävin juuri tuossa neuvolassa mihin nyt siirryn, mutta siellä ei enään olekkaan sitä samaa mukavaa neuvolatätiä mikä mulla silloin oli. Ikäväkseni se ilkeä rupsahtanut lääkäri on tottakai edelleen siellä. No toivottavsti edes uuden neuvolatädin kanssa juttu luistaisi yhtä hyvin kuin nykyisenkin kanssa. :)

Kaikki oli kunnossa niin mulla kuin vauvallakin, enkä sitä kyllä ole epäillytkään.
Tämän kerrna mittaustulokset:

Rv: 28+1 (22+1)

Paino: +6,7kg
(+4,4kg)

Turvotus: - (-)

RR: 113/73 (118/71)

Hemoglobiini: 98 (105)

Sf mitta: 26cm (20cm)

Tarjonta: poikittain/RT

Sykkeet: 135 (150)

Liikkeet: ++ (++)

Painosta en edes viitsi sanoa mitään.. Mutta hemoglobiini edelleen laskussa kun en ole vieläkään saanut aikaseksi hakea sitä uutta rautalisää. Raskausdementia vai laiskuus tai sitten ne molemmat yhdessä. Jospa mä saisin ensviikkoon mennessä aikaseksi kipsutella apteekkiin rautaostoksille. :DSeuraava neuvola on jo muutaman viikon päästä, jolloin on viikkoja 30+6 ja se onkin sitten siellä uudessa paikassa!

2 kommenttia

  1. Ootteko miettiny jo nimiä? :) jos vähän sais osviittaa minkä niminen poitsu teille on tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meillä kyllä jo aika varma nimi tiedossa, mutta mitään ei lyödä lukkoon ennenkuin poika syntyy. :) En siis viitsi vielä mitään vinkkejä heitellä ;)

      Poista

Kiitos kommentista!