Muuttourakka ohitse!


Hartaasti odotettu ja stressattu muutto uuteen asuntoon tapahtui eilen. Nyt vannon kautta kiven ja kannon etten muuta ainakaan sataan vuoteen yhtään minnekkään! Niin hermoja raastavaa tuo homma on. Vaikka toisaalta se on niin ihanaa kun on saanut purettua laatikot ja saa vaan lösähtää sohvalle, nostaa jalat pöydälle ja NAUTTIA siitä kun se monen viikon stressi valuu harteilta lattialle!
Se pakkaaminen, sekasorto ja kaaos, en voi sietää. Eilen oli tietenkin pakko saada heti purkaa kaikki laatikot ja niiden parissa tuskailinkin aamuyöhön saakka. Voin sanoa, että jalat huusi hoosiannaa kun pääsin nukkumaan! Eipä siis tänään mentykkään siivoamaan vanhaa asuntoa niinkuin oli tarkoitus, onneksi on kuitenkin vielä viikko aikaa.
 Mutta nyt mieli lepää. Tavarat ovat suurinpiirtein löytäneet oman paikkansa, mitä nyt seinät huutaa vielä tyhjyyttään. Vauvan sängynkin laiton jo valmiiksi. :') Vielä kun saisi sen pesukoneen rehattua tänne, niin saan ruveta pesemään poitsun ihania mini vaatteita!

Jade on vielä vähän ihmeissään uudesta kodista, sillä aiemmin tämä asunto toimitti mummulan virkaa ja nyt yhtäkkiä se onkin koti. Mutta onneksi on tutut ja tärkeät tavarat lähellä, niin eiköhän Jadekin kotiudu nopeasti. Nyt voin vihdoin sanoa, että tämä on koti joka oikeasti tuntuu kodille.<3


Kiitos vielä kaikille muuttoavusta!<3

5 kommenttia

 1. eikö sua pelota tulevaisuus ja raha-asiat kun sulla ei ole mitään koulutusta?:0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä oikeestaan. Onhan tässä "jo" yli kaks vuotta pärjätty sillä mitä on ja sitten vielä paremmin kun Niko saa töitä :) Suunnitelmissa on lähteä koulunpenkille syksyllä 2017.

   Poista
  2. Eipä oikeestaan. Onhan tässä "jo" yli kaks vuotta pärjätty sillä mitä on ja sitten vielä paremmin kun Niko saa töitä :) Suunnitelmissa on lähteä koulunpenkille syksyllä 2017.

   Poista
  3. Eipä oikeestaan. Onhan tässä "jo" yli kaks vuotta pärjätty sillä mitä on ja sitten vielä paremmin kun Niko saa töitä :) Suunnitelmissa on lähteä koulunpenkille syksyllä 2017.

   Poista
 2. Vautsi, kivalta näyttää!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!