Kaksin kotona.Me ollaan Jaden kanssa saatu viettää tänään koko päivä ihan kaksin. Niko lähti tänä aamuna taas koko viikonlopuksi töihin, joten talossa on täys akkavalta muutaman päivän ajan. Tänään pidettiin hieman laiskaa päivää, eikä edes raahauduttu ulos, vaikka ilma olikin hieno! Välillä on ihan hyvä viettää tämmösiä laiskoja kotipäiviä, varsinkin kun seuraava viikko on täynnä häslinkiä.

Huomenna Nikon vanhemmat nappaavat Jaden aamusta mukaansa ja lähtevät kohti keskisiä ja uutta muumipuistoa! Mä saan jäädä nauttimaan kotiin lapsivapaasta, ainakin melkein, sillä eihän tuota mahassa möyrivää miniukkelia voi unohtaa.
 Nyt saan myös aloittaa pakkaamaan tavaroita, kun ei ole tuommoista lyhytjalkaista pientä ihmisolentoa purkamassa laatikoita sitä menoa mitä sinne saa laitettua tavaroita. Edes joku hyvä puoli siinäkin, että ollaan muutettu aika monesti lyhyen ajan sisällä: eipähän ole niin paljoa roskiin heitettävää tavaraa kun niitä on tullut käytyä lävitse jo niin monta kertaa. :D Vaikka ainahan sitä turhaa rojua löytyy siitä huolimatta. Maanantaina saakin viedä jo ensimmäisen kuorman uuteen asuntoon!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Miksi muutatte taas? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi haluttiin vain äkkiä Laihialta pois niin tää nykyinen asunto on ollu vaan semmonen väliaikainen ja koko ajan on ollut haku päällä uuteen asuntoon :) Ja ehdittiinhän me tässä vuosi asua ;) :D

      Poista

Kiitos kommentista!