Viimeinen kymppi!

30+0(!) ja raskauden toivottavasti viimeinen täyskymppi ohitettu!
Taas voisin kliseisesti ihmetellä sitä, miten aika vaan kuluu niin nopeasti! Ehkä jopa liian nopeasti, sillä välillä sitä joutuu ihan pysähtyä miettimään, että pian meillä on oikeasti täällä vauva. Pian me ollaan oikeasti kahden ihanan lapsen vanhempia. Pian meitä on kolmen sijasta oikeasti neljä!
Välillä rupean pohtimaan asiaa kovinkin syvästi ja monien niiden ihanien ajatuksien seasta paljastuu pelko. Mua oikeasti pelottaa. Pystynkö rakastamaan molempia yhtä paljon? Miten onnistun antamaan yhtäpaljon huomiota kummallekkin? Miten ehdin koskaan käymään vessassa, ilman että kovakouraisesti rakastava isosisko on heti vauvan kimpussa? Miten pitäisi toimia jos molemmille iskee armoton kiukku yhtä aikaa? -Niin paljon ajatuksia ja kysymyksiä, jotka luultavasti selviävät vasta silloin kun on juuri se tilanne päällä. Sisimmässäin kuitenkin tiedän, että kaikki menee varmasti hyvin ja että me kyllä pärjätään.


Uusi inha raskausvaiva on ilmestynyt närästyksen, väsymyksen ja supistuksien kaveriksi, nimittäin ihana monien raskaana olevien hyvä ystävä iskias! Onneksi se ei ole riesana jatkuvasti, mutta vähänkin rasitusta niin johan vaivaa varmasti koko loppupäivän. 
Odottelen myös kovasti tämän väsymyksen hellittämistä, sillä sain vihdoin ja viimein viikko sitten aikaiseksi hakea sen uuden rautalisälitkun. Ja sitä on nyt tosiaan juotu irvistys naamalla joka ilta. Miten yksi 15ml outoa tervamaista litkua voikaan maistua niin kamalalle? Kyllä sen onneksi alas saa mehun kanssa. Toivottavasti nyt rupeasisi toimimaan, sillä ei kukaan vapaaehtoisesti tuota joisi! :D

Varpaat on hukassa -olleet tosin jo yli viimeset 10 viikkoa.

Perjantaina mulla onkin aika synnärille jutustelemaan kummikätilön kanssa! Tämä kummikätilö toiminta on aika tuore juttu eikä siitä ole paljoakaan tietoa missään. Jokaisella neuvolalla on siis oma kummikätilö sairaalassa ja tarvittaessa sinne pääsee juttelemaan sen sitten sen kätilön kanssa. Mulle esimerkiksi laitettiin neuvolasta lähete sinne, kun kerroin että tuleva synnytys ahdistaa. Jaden synnytys kun ei ihan nappiin mennyt. Tarkemmin mulla ei ole siis mitään tietoa, että mitä siellä tehdään vai tehdäänkökään mitään muuta kuin jutellaan. Saa siis kertoa kokemuksia jos joku on käynyt!

Huomenna tiedossa vauva/taaperotreffit Vaasassa juuri avatussa Hoplopissa!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!