Uhmatuhma


Tänne meille on ilmestynyt kunnon esiuhma! Meidän muutenkin temperamenttinen tyttö on muuttunut vielä äkäisemmäksi ja -kaikki mulle heti nyt! -ukkeliksi. Niinkuin äsken sanoin, sitä temperamenttia on tosiaankin löytynyt jo ennen tätä ''uhma'' vaihetta, eli neidin tahtoisuus on vain kaksinkertaistunut. Suututaan kun ei saa syödä sähköjohtoja, ei saa räplätä Nikon Xboxia, ei ylety leluun, itseasiassa Jade suuuttuu ihan kaikesta pienestäkin vastoin käymisestä ja se suuttuminen ei ole enään mitään pientä. Tänäänkin Jade roikkui olkkarin verhoissa, kielsin tyttöä ja sitten siirsin hänet kauemmas.. voi etttä mikä armoton huuto alkoi, eikä se jäänyt siihen huutoon vaan Jade veti ihka oikeat perinteiset itkupotku raivarit! Tyttö hakkasi käsillään maahaan ja potki jaloillaan joka suuntaan, niin ja siihen päälle tosiaan vielä se kiljun ja karjunnan sekainen huuto.
Myös tänään kaupassa vedettiin pieni itkusessio, kun traktori tippui käsistä.. ei auttanut muu kuin ottaa tyttö syliin ja kävellä se 9,5kg pallero sylissä ympäriämpäri, sillä ei pelkoakaan, että tämä olisi suostunut uudestaan istumaan kärryssä vaikka olisi saanut tuhat lelua käteen, koska traktori tippui.

 Tuntuu myös, että mikään ei kelpaa. Lattialla olo mitenkään päin ei kelpaa, syli ei kelpaa, kävelytuoli ei kelpaa. Seisominen kelpaa senkin edestä, Jadeen onkin iskenyt kunnon seisomakirppu ja koko ajan on saatava seistä missä tahansa ja niin tämä kyllä osaakin tehdä kun laittaa vain pystyyn tukea vasten. Mutta raivotaan kun itse ei pääse seisomaan. Opettelis nyt raukka ensin edes menemään istumaan, muttakun Jaden mielestä asia on niin että: kun minä haluan seistä, niin minähän seison! Äiti ja isi on tosin vähän erimieltä ja sen mukaan mennään.

Jadeen on iskenyt myös joku sottakärpänen, sillä pienikin ruokaläntti jossain on aivan pakko levittää semmoseksi metri x metri kokoiseksi läntiksi..huoh. Esimerkkinä vaikka se, kun tänään Jade puklasi aika ison määrän matolle(!!) ja päätti sitten läntätä käden siihen ja levittää sen oikein kunnolla. Siis ihan kaikki vähänkin löllömpi asia on aivan pakko levittää ja sitten ne kädet pyyhitään naamaan, tai äidin naamaan(<3)
Mutta tämmöstä tää on. Sitä 2v. uhmaa odotellessa!

1 kommentti

  1. Voi eeij, kuullostaa niiiin tutulta :D Meillä pienempi poika on nyt reilu 2vuotias ja se on ollut syntymätilanteesta asti oikeen jääräpää! :D Päätti syntyä perätilassa, pulloa ei oo ikinä huolinut, kaikki mitä ei saa nyt ja heti täytyy kiukkuamalla yrittää saada .... voisin jatkaa lukemattomiin :D Temperamenttia kyllä löytyy!!! Pidät vaan pään kovana ja seisot omien sanojen takana, niin kaikki menee hyvin! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!