Kevään vaatevarustus


 Tänä vuonna on mun mielestä aika turhaa panostaa kunnolla Jaden kevät vaatteisiin, sillä Jade on kuitenkin vielä sen verran pieni, ettei vaatteilta vielä vaadita niin paljon kestävyyttä. Ulkonakin Jade on joko vaunuissa tai sitten keinussa keinumassa ja se ei vaatteita kuluta. Syksyllä täytyykin sitten panostaa hieman enemmän ulkovaatteisiin, koska silloin Jade jo mönkii tuolla maassa menemään kovaa vauhtia. Kuinka te olette panostaneet alle vuoden ikäisen ulkovarustukseen?
 Haalarina meillä toimii Ciraf merkkinen, tähti kuosinen välikausi haalari, koossa 74. Haalari on Jadelle aika reilu. Varsinkin hihat ovat pitkät, jopa käärittynä, mutta meneepähän vielä alku syksystä päälle. Tämän ihanuuden löysin fb-kirpparilta 20 eurolla. Mä niin rakastuin tohon kuosiin, kun se on niin pirteän värinen ja tuo neon vihreä on siinä ihana lisä.
Hanskoina meillä on sitten Lassien välikausi tumput. Mun mielestä todella kätevät kun vetskarin saa auki ihan sormiin asti, niin se on todella helppo laittaa käteen. Nää on myös niin ison tytön hanskat, mutta silti niin ihanan pienet söpöt, kun niissä on oikein peukku paikkakin.
Kengät ostin henkkamaukalta, enkä aluksi edes tiennyt ostanko kengät kevääseen vai mitkä. Villasukat olisi liian ohtuet, ja töppösistä en niin hirveesti ulkonäöllisesti tykkää ja Jadekin käyttää niitä vain kun nukkuu vaunuissa. Eli päädyin siis h&m halppis kenkiin. Mutta mitä väliä vaikka tässä vaiheessa ne ovatkin tämmöset halpa kengät, sillä ei Jade vielä kävele, eikä kyllä varmaan pitkään aikaankaan :D Kenkiin panostetaan sitten syksyllä, kun ruvetaan jo harjottelemaan kävelyä ja enemmän liikkumaan maassa.
Pipo on ihan vain Seppälän. Ei mitenkään kovin erikoinen, mutta mä tykkään. Tämäkin tosin on aika tiukka meidän neidin päähän ja hakusessa olisikin haalariin sopiva joku ihana limen vihreä pipo.

Tyhmä blogger! Haalari päätti nyt hypätä alimmaksi, mutta olkoon nyt sielä sitten.

6 kommenttia

 1. onpa ihanat vaatteet! :) kengätki on tosi söpöt <3 Ja ihan vaan vinkkinä, ei niistä kengistä oo syksylläkään pakko maksaa satasta, jos nilkoissa/jaloissa ei oo vikaa :) Sylvester opetteli viime kesänä kävelemään ja suurimman kesän meni kokonaan ilman kenkiä. Ja kenkinä meillä sit oli vaan reiman tennarit ja kumisaappaat, eli ei todellakaan mitään kalliita. Ja vinkkinä et sellaset tossut, mitkä on niinku paksusukka, mut on sellanen "nahkapohja" ni on ihan parhaat konttaavalle lapselle ulos :) Sypellä oli sellaset aina, koska ajattelin ettei oikeet kengät vaan voi olla kivat ku se jalka on taitoksissa koko ajan ja painaa sit akillesjänteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)!<3 Joo ei olis kyllä varaakaan.:D mutta aion mä ensikenkiin sen verran panostan, ettei ne aivan ole h&m kymmenen euroa maksavat tennarit ;) Mutta kyllä se hinta menee luultavasti siellä max. 50e mitä niistä suostuisin maksamaan, jos sitäkään : D Ahaa, kiitos.:) Pitää semmoset siis hommata, kun oon kans miettinyt että mitä sitten kun konttaa pihalla, sillä kengät on varmaan tosi epämukavat kontatessa.

   Poista
 2. oih, onpa hän oppinu hyvin jo seisomaan jaloillaan! Oliver ei osaa edes istua vielä :'D Haha! nii ja yli ihanat vaatteet!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, ja koko ajan haluu vaan seistä :D Mutta ei Jadekaan itte osaa mennä seisomaan tai istumaan, vaan se pitää aina laittaa :D No kyllä Oliverkin oppii! Ei oo mikään kiire vielä :) Kiitos :D

   Poista
 3. elviralle pakko saada myös nuo kengät :p IHANATTT!!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!