Muutto ohi!

 IHANAA nyt se muutto on vihdoin ohi!
Oon ollut varmaan koko tän viimesen kuukauden maailman kauhein avokki ikinä! Stressin piikkiin se.
Nyt ei onneksi tarvitse stressata, ainakaan hetkeen mitään.

Muutto meni kokonaisuudessaan mielestäni tosi hyvin. Jaden kummisetä oli rekalla viemässä tavaroita, joten kaikki saatiin kerralla siirrettyä Vaasasta tänne Laihialle, niin ei onneksi tarvinnut miljoonaa kertaa ajaa tätä väliä edestakaisin. Muuttoa edellisenä iltana vietiin Jade mun vanhempien luo yökylään, että saatiin aamulla sitten pakattua rauhassa loppuja tavaroita.. me laiskat ei oltu pakattu melkeinpä mitään enne muutto päivää (:D) Aika nopeasti kuitenkin saatiin hyvien apujoukkojen kanssa kamat kasaan, kiitos siis kaikille avusta!Eilen tavarat tuotiin vasta tänne uudelle asunnolle ja kaikki on nyt jo täysin paikoillaan, oon nimittäin tämmönen hätähousu, joka ei voi hetkeäkään antaa tavaroiden lojua miten sattuuu ympäri asuntoa, sillä se pistää oikeesti ärsyttämään. Kivempi on olla kun tavarat paikoillaan ja on siistiä, tosin kyllä niitäkin päiviä on kun ei vaan jaksa ja kämppä näyttää kaatopaikalta.

Ollaan Jaden kanssa oltu jo eilen ja tänään kattelemassa Laihian maisemia :D Eli kärrytelty menemään kylillä. Voin kyllä todeta, että rivitalo on huoooomattavasti parempi kuin kerrostalo, vaunut saa lenkin jälkeen vaan jättää ulos ilman sen kummempia taikatemppuja ja roskatkin jaksaa viedä ilman sen kummempaa urheilusuoritusta.

Asuntopostauksen saatte sitten kun meillä on sänky :D Oltiin nimittäin ostamassa sänkyä, mutta sitten tulikin hieman mutkia matkaan ja hupsista, oltiinkin jo luovuttu vanhasta sängystä, joten nyt nukutaan sitten lattian rajassa patjoilla.

Pakko vielä sanoa, että ette voi kuvitellakaan kuinka ihanaa on olla ilman stressiä ja turhaa hälinää.

2 kommenttia

Kiitos kommentista!