7kk neuvolaa ja muuta höpinää

 Aamu alkoi ihanasti pienessä ''paniikissa'', kun Jaden hoitopaikka peruuntui, joten ei muuta kuin tyttö mukaan sairaalalle. Tulipahan tehtyä heti aamusta kunnon vaunulenkki, kun kaverin kanssa käppäiltiin muutama kilometri sairaalalle. Jaden kanssahan me ei päästy äippäpolille mukaan, joten kierreltiin kärryillä sairaalassa ympyrää reilu tunti. Sairaalalta suunnattiinkin sitten kohti keskustaa ja huhhui kun tuntui, että siitä olisi taas ollut ikuisuus kun siellä on käynyt. Tää oli nyt toinen kerta kun oon ollut keskustassa ''kunnolla'' Jaden syntymän jälkeen, mutta mitäs siitä, ei siellä sen kummosempaa olekkaan.
Köyhiä kun me molemmat oltiin, niin ei edes ostettu mitään! Istuttiin vain Arnoldsissa ja voi poika kun Jadella olikin hauskaa, ei väliä mitä sanoi, taikka jos vaan kattoi edes päälle, niin tämä räkätti ihan hulluna. Tais olla hieman väsynyt tytöntyllerö.

12 aikaan takaisin Laihialle ja siitä piakkoin olikin Jaden 7kk neuvola. Jännitti aika paljonkin, että minkälainen terkka siellä mahtaa olla ja tottakai mun ''onnekseni'' siellä oli just sijainen, eli en vieläkään tiedä millainen meidän oikea terkka on. No tämä sijainen oli ainakin mukava ja heti kehui meidän pullaposkea. Siinä jutusteltiin kaiken laista ja saatiin myös hammasharja ja tahna, vaikkei Jade hampaita vieläkään omista. Terkka myös käänteli ja väänteli Jadea hoitopöydällä, katsoakseen kaikki perus jutut ja kaikki oli hyvin. Jadekin on oppinut nyt kunnolla kääntymään! Ja vaippaa vaihtaessa on kiva lähteä karkuun!

                                                7kk mitat:               (suluissa 6kk mitat)
                                                            Paino: 9485g           (8850g)
                                                 
Pituus: 69,5cm        (66cm)
                                                 
Pipo: 43,5cm           (42,8cm)

Jade kasvaa hyvin, niinkuin pitääkin. Painoa oli nyt tullut vähemmän kuin yleensä, mutta uskon että nyt se painon nousu vähän rupeaa tasaantumaan, sillä ennen painoa tuli se 1kg kuussa. Pituutta Jadelle oli tullut hurjat 3,5cm! Vauva kasvaaa liian nopeasti :(

Näin terkka kirjotti neukkakorttiin:
Suloinen tyttö! Kasvaa hienosti. Syö säännöllisesti, tuuti korvikkeena. Tuuti2 käyttöön. Oppinut kääntymään selältä vatsalle.Ei kommentteja

Kiitos kommentista!