Viikonloppu


Ihana viikonloppu takana!
Me ollaan syöty, syöty, vietetty aikaa läheisten kanssa ja syöty vähän lisää! :D

Ystävänpäivänä oltiin mun vanhempien luona syömässä hyvää ruokaa: iskän tekemää herkkukastiketta ja perunamuusia ja jälkiruuaksi oli vielä jättipullat! Myöhemmin koko porukka istuttiin teeveen ääressä katsomassa lätkää. Ihana päivä kertakaikkiaan! Jadekin sai ensimmäistä kertaa kunnolla värittää ja piirtää kynillä ja kyllä oli neiti innoissaan.Eilen, eli sunnuntaina oli siskonpojan 6vee synttärit. Tiedossa oli siis lisää herkkuja ja syömistä ja tottakai ihanien ihmisten näkemistä. Illalla vielä Nikon vanhemmat tulivat kylään ja saatiin vihdoin olohuoneen matto takaisin lattiaan! :D

Remontti on siis tosiaan ollut valmiina melkein viikon, jes! Niin parasta kun saa taas olla ja elää normaaliin tapaan. Ei tarvitse joka aamu stressata siitä, että mihis tällä kertaa menisi remppamiehiä pakoon :D Vaan nyt saa herätä ihan rauhassa (tai no niin rauhassa, kun Jade antaa sen tehdä) ja hypellä vaikka puolialasti ympäri kämppää puoleenpäivään asti. Ei ole ketään häiritsemässä.ihanaa.
''oho''


Tämä viikko voisi kyllä mennä jo pikapika vauhtia ja sitten olisi ensviikko! :'D
Onneksi huomenna on varmasti mukava päivä, sillä me mennään Jaden ja taimitarhan porukan kanssa Swingelingiin riehumaan!

4 kommenttia

Kiitos kommentista!