Diagnoosina Shoppailuhulluus!


Shoppailu on ihanaa! Se ihana tunne kun on saanut ostaa jotain uutta, vaikka se olisikin edes se vaivainen yksi sukkapari, niin silti! Aina kun on pahamieli, stressaa tai ketutuskäyrä huitelee taivaissa on shoppailu ihan mahti parannuskeino. Ihan sama vaikka pääsisi johonkin kämäseen cittariin ostamaan alennuksesta 5euron paidan, se auttaa. Liiasta shoppailusta saattaa välilllä iskeä morkkis ja päätän, että ensi kuussa en osta yhtään mitään! Sitten huomaan löytäväni itseni jällen kerran lastenvaateosastolta hipistelemästä röyhelöpyllyhousuja.
Ja kyllä, tämä ihana lohtushoppailu liittyy ainoastaan lastenvaatteisiin.

Raskauden jälkeen oon unohtanut itseni lähes kokonaan ja vaatekaapissa pyörii samat vanhat vaatteet, eikä koskaan löydy mitään päälle pantavaa. Yli puolet farkuista ei mene enään päälle tai ne kinnaa liikaa ja on epämukavat. Paidatkaan ei istu päälle enään niinkuin silloin joskus, sillä kummasti ne raskauskilot jäi tuohon mahan seudulle pyörimään..
Se tunne kun löydät kaupasta jonkun ihanan paidan/housut, menet koittamaan ja daaamn ei ne mahdu päälle. Sitten koitat seuraavaa kokoa ja se onkin liian löysä.
Ehkä juuri tästä syystä se itselle shoppailu on enemmänkin masentavaa kuin mukavaa.
Joten tyydyn shoppailemaan enimmäkseen vain Jadelle, onhan lastenvaatteet muutenkin paljon ihanempia kuin meidän, eikö? :)

Viimeiset 2 päivää olen saanut shoppailla ja vielä ihan luvan kanssa! Jade tarvitsi uusia vaatteita, joten nyt ei edes voi tuntea huonoa omatuntua siitä, että olisi ''turhaan'' pistänyt rahaa palamaan.
Eilen suuntasin hennesiin ja sieltä Jadelle mukaan tarttuikin alesta harmaan värinen ihana röyhelöpaita, mustat leggarit ja nippu Minni sukkia (ei kuvia niistä, sillä ne ovat tällä hetkellä Jaden päällä ja neiti nukkuu) Tänäänkään en voinut sanoa ei ostoshimoille, sillä serkkuni kaipasi shoppailu seuraa. :D Yleensä tyydyn penkomaan kirppiksiä läpi ja siinä säästääkin ihan mukavan summan, kun jos ihan kaikki ostaisi uutena. Ihmeen halvalla oon nyt kuitenkin päässyt, vaikka vaatteita tuli ostettua jonkun verran.

Nyt pidän loppukuun näppini kurissa lastenvaatteista ja muista ihanuuksista!


Tässä Jadella päällä se ihana röyhelö paita!

4 kommenttia

 1. Voi ei Jade on niin ihana tossa kuvassa♡♡ Ihania vaatteita :)

  Mulla myös sama juttu. Omat vaatteet on kokonaan unohtanut kun aina löydän Evelynille vaan kaikkea kivaa. Tosin suurimmaksi osaksi Eve ei edes tarvitsisi vaatteita, koska meillä tursuaa niitä kaapit jo valmiiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh Jade kiittää!<3
   Huh, hyvä etten ole ainoa!:D Mäkin juuri kattelin Jaden kaappiin ja valkkasin pois semmosia, jotka ei enään mun silmää miellytä, niin silti sinne jäi kyllä aikamoinen läjä vaatteita.. :D Mutta on niitä uusia aina kiva ostaa, vaikka kuinka pursuais yli :)

   Poista
  2. Jep se on tätä shoppailuhulluutta :D Aina vaan löytyy joku ihana vaate joka on pakko saada neidille. Tyttöjen vaatteet on vielä kaikenhyvänlisäksi ihan super ihania!

   Poista
  3. Niinpä! :D Hehh niin totta :)

   Poista

Kiitos kommentista!