Swingeling!

Eilen oli tosiaan riemua ja riehumista sisältävä päivä! Oltiin (lähes) koko taimitarhan poppoo Swingeling -nimisessä sisäleikkipuistossa. Ajattelin, että meille tämä saattaisi olla turha reissu ja Jade kyhnöttäisi mussa kiinni koko ajan. Väärässä olin! Jade juoksi menemään ympäri paikkaa innoissaan, kiipeilystä puhumattakaan. Siellä on myös pienempi puoli 0-3-vuotialle, mutta eihän se neidille riittänyt, vaan piti päästä myös isojen puolelle. Siellä Jade kiipeili paikasta toiseen jätti kiipeilytelineissä ja liukumäissä, minä hengästyneenä perässä. :D Ehdoton Jaden suosikki oli iiso liukumäki ja pallomeret!
Swingelingissä aika meni aivan tosi nopeasti ja siellä vierähtikin lähes 7tuntia. :D Onneksi sain hyvän neuvon ja otin vaunut mukaan, niin Jade sai nukuttua pikkupäikkärit.
Kaikinpuolin mukava paikka ja sinne on kyllä pakko päästä uudestaan ja Jadekin on varmasti asiasta samaa mieltä!

Kuvia yritin räpsiä sen verran mitä pystyi, mutta on se aika taitolaji kuvata juoksevaa, pomppivaa ja kiipeilevää taaperoa ja kaikenlisäksi yrittää pysyä vielä itse mukana. Usein saikin heittää kameran nurkkaan ja juosta auttamaan kompuroivaa tyttöä. Kyllä eiliseltä silti muutaman suhteellisen hyvän otoksen sai. :D
Ps. Tasan viikko!

1 kommentti

  1. Tasan viikko ultraan? 😃 Ekan kolmanneksen loppuun? Voi kunpa aavistaisin oikein että oot raskaana!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!