Äitiyspakkaus 2015


Pitkään odotettu vuoden 2015 äitiyspakkaus julkaistiin tänään!
Facebookki tulvii täynnä äitiyspakkauksen kuvia ja kommenttikentät venyvät mielipiteistä.


Mitä mieltä?

Mun ensimmäinen ajatus oli ''Taas liian poikamainen..'' Kela kun edelleen painottaa sitä, että pakkaus on hyvinkin neutraali, ei minusta. Pojallehan tämä paketti on aivan täydellinen, mutta eikös tämän pitäs sopia kummallekkin? Onhan pakkauksessa paljonkin neutraaleja sävyjä, mutta en mä näitä osaisi tytölle pukea. Joku voi tykätä pukea tyttöä siniseen, ruskeaan ja vihreeseen ja se on fine, ei se mua haittaa, mutta minä en niin tee. Värimaailma painottuu taas vihreään, siniseen, ripulioranssiin, harmaaseen ja ruskeaan. Miksi paketissa ei voisi olla vaikka punaista? Iloisen keltaista, eikä tuata vauvan ripulin väristä hirveetä oranssia?  Hirveimmän reaktion sai aikaan kuitenkin makuupussi! ÄÄÄeeiii ei me olla enään 90-luvulla. :D
Toiset taas rakastuivat siihen, minä en, hyi!
Mutta nämäkin ovat mielipideasioita

Iso plussa kuitenkin oli, että nyt toppahaalarin saa myös pussukaksi.
+++Suosittu ihana pöllökuosi on myös päässyt äitiyspakkauksen vaatteisiin!
Uutuutena mukana oli myös kuumemittari, sekä nännivoide.
Ihastuin myös tämän vuoden pussilakanasettiin, mikä on todella sulonen.Aiemmin monesti mietin, että otammeko toisesta lapsesta pakkauksen vai rahan ja pakko sanoa, että kyllä mä kallistun enemmän siihen rahaan. Kyllä sillä rahallakin saa aika paljon ja ainakin saa ostettua juuri semmosta mistä itse tykkää.
Mitäs mieltä te ootte uudesta pakkauksesta?
Miellyttääkö silmää? :)

3 kommenttia

  1. Mun mielestä tämä on ihana! ♡ Mutta kuten jo sanoit niin käyttäisin tätä kyllä ennemmin pojalla kuin tytöllä. Omalle 2014 pojalle olisi halunnut tämmöisen pakkauksen.

    VastaaPoista
  2. Mä rakastuin tähän pakkaukseen vaikka en tiedä vielä kumpi meille on tulossa :D

    VastaaPoista
  3. Nii, mihin oli viime keskiviikkona tasan viikko? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!