Voittaja fiilis

Osallistuin Katin arvonaan, jossa palkintona oli 25euron lahjakortti Tikkunekkuun. Minä joka en koskaan voita mitään, voitin arvonnan!
Isona ongelmana oli se, että mitä mä sieltä ostan? Arvonnassakin vastasin, että räsyjä, tutin ja uniriepun, mutta ennen kuin arvonnan tulos tuli julki, niin me ehdittiin jo ostaa räsyt ja unipupu.

Joten matkaan tarttui ihanan virkeä ruokalappu, Isin prinsessa -tutti ja MY DAD ROCKS -body

Paketti saapui siis eilen, joten vielä en osaa varmaksi sanoa kuinka hyvää ja pitkäkestoista laatu on, mutta uskon että on hyviä tuotteita :) Ennen aiemmin en siis koskaan ole kyseiseltä sivustolta tilannut, enkä ollut kyllä siitä aiemmin mitään kuullukkaan. Bodyssa ainoa huono tai no hassu puoli oli, että koko on 6-12 kk, mutta sanoisin ettei tämä todellakaan voi mennä enään 1v. päälle, koska tämä on Jadellekkin aika nafti, mutta menee kyllä päälle ihan hyvin, tuskin kuitenkaan kovin kauaa. Pituus tässä on aika pientä mitoitusta, vaikka Jadekin on vain sen n. 65cm pitkä, niin tämä on siltä osin hieman tiukka, mutta hihat taas on aika pitkät. Pääosin olen kuitenkin tyytyväinen näihin tuotteisiin :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!