Viikko takana & tulokset!

Nyt on yksi viikko kyykky-vatsa-lankku -haastetta takana! Kummakseni voin sanoa, että olen jo nyt saanut hieman tuloksia aikaan, vaikkei ne nyt mitään päätä huimaavia olekkaan, niin on ainakin yleiskunto parantunut huomattavasti(: Tottakai ruokavaliokin on varmasti asiaan vaikuttanut, sillä jätettiin kaikki vaaleat viljat pois ja tummat viljat käyttöön. Limsat myös lensi viemäriin ja sen korvikkeena on mehukivennäisvesi. Ja aina kun on makean himo yllättänyt niin olen väsännyt jonkun vähärasvaisen/sokerisen piirakan.

Päätinkin, että sitten kun tämä haaste loppuu niin aion kyllä jatkaa kyykky-vatsa-lankku juttua ainakin sen pari kertaa viikossa ja tottakai ruokavalio pysyy tässä mikä on nytkin.
Tästä kyseisestä treeni ohjelmasta, mitä teen, kirjoitin aiemminkin täällä!

Painoa mulla on tässä viikon aikana tippunut vähän reilu 1kg, enkä ois kyllä uskonu että ton verran lähtis näin nopeasti periaatteessa helpolla tavalla ja vielä se kun ei mun periaatteessa ollut tarkotus painoa lähteä hirveesti tiputtamaan, vaan kiinteytyä.
Vyötäröltä ei lähtenyt viikossa ''kuin'' 2cm, mutta silti eron ainakin mun mielestä huomaa.
Vielä on kuitenkin viikkoja jäljellä, joten saa nähdä miltä silloin näyttää. :)

Tässä vielä kuvat lähtötilanteesta ja nyt viikon treenauksen jälkeen.

 Näettekö te mitään muutoksia, vai kuvittelenko vain omiani? :D

10 kommenttia

 1. Jesus!! Kyllä mä ainaki huomaan eroa!! Fuuu, munki pitää ruveta reenaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä että joku muukin huomaa! :DD Jooo siiittä vaan :p

   Poista
 2. Tosi hyvä :) muista että alussa lähtee paljon koska suurin osa on nestetttä :)

  VastaaPoista
 3. Alemmas huomaa ainaki kunnolla :) hyvin on lähteny :o sain motivaatioita rupee itekki tekee vatsoi jne:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos tosi ihanasta kommentista:) Tai mua ainakin ilahdutti tosi paljon se että pystyn motivoimaan muitakin! :)

   Poista
 4. Voisitko tehdä erikseen postausta noista sun liikkeistä, miten teet ne ja miten monta toistoa, kauanko ymsyms? :) ja jonkinlaista ruokapäiväkirjaa esim just tästä yhdestä viikosta, kun oot noin hyvin saanu tuloksia aikaan näin pienessä ajassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on semmonen ohjelma jonka mukaan teen näitä liikkeitä, ja siitä oon kirjottanut ihan erillisen postauksenkin tänne, missä on just se taulukko minkä mukaan teen (siinä on siis liikkeet ja ne montako niitä pitää tehdä minäkin päivänä) :) Ruokapäiväkirjaa voi olla mun aika vaikee tehdä, koska en syö mitään ''erityistä'', mutta voin kyllä yrittää :D

   Poista
 5. Hienoa!
  Hyvät tulokset oot saanu aikaan, kun mä en saa itteeni niskasta kiinni.
  Kuvista näkee kyllä selkeät tulokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä säkin nyt ittees niskasta kiinni saat jos minäki sain! ::D mulla jos jollain oli motivaatio ihan hukassa ja maailman huonoin kunto :D Mua auttoi just se kun vaan kattelin kaikkia tämmösiä ennen-jälkeen kuvia, niin sillon päässä joku naksahti ja päätin että nyt on mun vuoro näyttää mihin pystyn :D

   Poista

Kiitos kommentista!