Ressiä pukkaa

 Mulla ei oikeestaan ole edes mitään asiaa, mutta aikani kuluks ja ihan teidän mieliksi voisin tänne nyt jotain jauhaa. Pääosin meillä menee kaikki ihan niinkuin ennenkin, päivä kerrallaan eteenpäin. Vaikka viimeaikoina onkin tullut hirmuisesti ei niin hyviä juttuja, mutta on niitä kivojakin asioita tapahtunut.

Tällä hetkellä kuitenkin stressaa ihan hirmusesti! Ensinnäkin tuleva muutto, kun pitäisi taas kaikki mitä uuteen asuntoon ei oteta niin heitttää poies. Ja kun ei tiedä että muutetaanko 1.4 vai 1.5.. Eniten tällä hetkellä stressaa tämä kevät ja kun oksutaudit on oikein kunnollla liikkeellä, ei tee mieli edes liikkua kotoa mihinkään, kun ahistaa niin paljon. Lähes joka ilta saan päähäni, että nyt se on iskeny :D Muutamasti oon jo ehtinyt Nikollekkin itkeä sitä, miksen vain voi ajatella niinkuin ''normaali'' ihminen, koska asia oikeesti rajottaa tosi paljon elämistä ja ei muutenkaan oo niin kiva olla, kun koko ajan saa pelätä ja ahdistaa.
Eipä mulla tämän kummempia. Niinjoo se asunto postaus pitäis tehdä, mutta mietin että teenkö semmosen uus vs. vanha asunto vai tästä oman ja uudesta oman postauksen?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!