Minne katosi kevät

 Tyhmä tyhmä tyhmä lumi! Mua niin ärsyttää, kun tuan valkosen, iljettävän ja kylmän aineen piti tulla takaisin. Sitä kun ehti jo tottua siihen, että saa pukea ihanan kevyen takin päälle ja lähteä vaunuttelemaan lämpöseen auringonpaisteeseen.. Mutta eipä niin voi tehdä enään, vaan pitää pukea taas toppatakki ja hanskat päälle ja yrittää työntää vaunuja tuolla hangessa, kun auraajat ovat taas koko päivän istuskelleet pullakahvilla. Ehdin myös ostaa Jadelle ihanan keväthaalarin! Ja nyt ei päästä sitäkään käyttämään, kuin ehkä autossa jonkun lämpöpussin kanssa. Eikä Jade pääse nyt hetkeen keinumaankaan, sillä kaikki keinut ovat märkiä ja ihan lumessa, eikä Jadella mitään vettä pitäviä vaatteita vielä ole.

Koko tyhmä takatalvi pistää oikeesti niin laiskaksi. Ei huvita treenata sitten ollenkaan. Tänäänkin olen tehnyt eilisen treenin, koska ei oikeasti eilen vain huvittanut sitten yhtään! Varsinkaan kun tietää, ettei kesää ole lähimaillakaan.. no okei 3kk kesään, mutta silti!
Sitten on vielä ihanempaa kun loskasäät alkaa..not. Viikonlopuksi on luvattu taas jopa +6 astetta. Eli tervetuloa vielä tyhmääkin tyhmempi sää. Silloin ei ainakaan tee mieli lähteä ulos ja kastella sukkiaan.

Meillä on myös se muutto edessä ensiviikon viikonloppuna! Miten aika menee näin nopeesti, eikä olla ehditty vielä tekemään yhtään mitään? Pitäisi käydä kaikki kaapit läpi ja heittää rojua menemään, ja pitäisi ruveta viemään Laihialle jo ''turhia'' tavaroita, joita ei siis tulla nyt tässä reilu viikon aikana tarvitsemaan. Mä vihaan stressaamista yli kaiken, mutta silti oon kunnon stressihullu :D
Sukka on hyvää :p

Jade ei ollut kuvaus tuulella :D

2 kommenttia

  1. Haha, Olliki aina syö niitä sukkia... :D yök. Ja yök sillekki et ttakatalvi tuli!! Mie romaahaaaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo ja sitte ne sukat on aina iha litimärkiä!hyi! :D Äläpä! että ottaa kyllä nuppiiin saakeli! :D VIhaan kylmyyttä :(

      Poista

Kiitos kommentista!