Kaspianin kesätukkaKaspian pääsi eilen ensimmäistä kertaa parturiin ja sanottiin hyvästit pojan hurman kiehkuroille. Kauan mietiskelin, että maltanko leikkauttaa ne ihanat korkkiruuvikikkarat, mutta Jaden parturoinnin jälkeen on Kaspianin hiuslook ollut päältä hieman hassu. Ainoastaan takana oli kunnolla hiusta, mutta päällä vain kevyttä pitkää haituvaa. Ajattelin, että nyt kesää kohden ne olisi ihan hyvä leikata.

Hiukset käytiin leikkauttamassa Vaasan sunstationilla. Parturikampaaja oli todella mahtava! Niin ihana ja lapsiystävällinen. Moni olisi varmasti turhautunut tälläisen hulivilin kanssa, jonka pää pyörii melkein 360 astetta ympäri muutaman sekunnin välein. Ei hän. Hän vain naureskellen totesi, että ''leikataan sieltä mistä keritään''.
Toimituksen ajan Kaspian istuskeli mun sylissä. Katseltiin ikkunasta ohi meneviä autoja, mummoja ja muita ihmisiä. Pahimpaan turhautumiseen toimi pari keksiä. Pääosin Kaspian oli kuitenkin paljon rauhallisempi mitä etukäteen ajattelin. Hiuksista jopa saatiin sellaiset mihin tähdättiinkin.Hiustyyliksi toivoin simppeliä ''sivuilta lyhyempää ja päältä pidempää'' -mallia. Ja sellainen saatiin.
Niin vain meidän vauva muuttui alle tunnissa ihan ison pojan näköiseksi.
Miten teillä on ensimmäiset parturikäynnit sujuneet lasten kanssa?


3 kommenttia

Kiitos kommentista!