Nt-ultra kuulumisia.

Vihdoin päästiin yhdessä kurkkimaan pikkuista möykkyämme!
Alunperin meillä oli keskiviikkona aika Nt-ultraan, mutta ylläripylläri juuri sinä aamuna auto päätti temppuilla, eikä lähtenyt käyntiin. ONNEKSI saimme ajan vielä tälle viikolle, sillä en todellakaan olisi jaksanut odottaa viikonlopun yli.

Jade meni aamuksi hoitoon mun serkunluo, jotta Nikokin pääsi ultraan ja näkisi pienen ensimmäistä kertaa. Siellä me sitten jälleen kerran pitkästä aikaa istuttiin äippäpolin odotushuoneessa ja odottelimme omaa aikaamme. Ei kauaa mennyt kun päästiin huoneeseen ja siellä odottelikin tuttu mieskätilö Jaden odotusajoilta. Aloitettiin ultraus ja voi jumankeikka kuinka säikähdin ja luulin, että siellä oli kaksi, kun kuvassa näkyi pää ja vartalo erillään. :D Pian kuvaan kuitenkin tuli koko möhkäle ja siellä hän veteli päiväunia tyytyväisenä, sydän sykkien tietenkin. Unet maistui pikkuselle tosi hyvin ja saatiin nähdäkkin vain muutama pieni sätkähdys ja ninjapotku. Kotona sydänääniä kuunnellessa möykky kuitenkin juoksee pakoon yhtä lujaa kuin Usain bolt. Ihana ylläri oli kun ultraaja napsautti 3D-ultran päälle! Siellä näkyi niin selvästi pikku kädet, jalat, korvat, nenä; koko vauva!

Örrimörrin (rakkaalla lapsella on monta nimeä) pääperämitta oli 58mm ja vastasi 12+3, eli päivän isompaa mitä ''piti.'' Niskaturvotusta oli 1,3mm ja riski downin oireyhtymään oli 1:7850, eli todella pieni. Kaikki oli siis kaikenkaikkiaan erittäin hyvin!

Ultran jälkeen mun yllätykseksi tehtiin vielä sisätutkimus, sillä Jadesta oli ennenaikaisuuden riski ja sitä seurataan nyt hieman tässäkin raskaudessa. Kaikki oli silläkin saralla kuitenkin hyvin. Kohdunkaula oli kiinteä ja pituutta 3,7cm.
Nyt saakin vain odotella liikkeitä ja rakenneultraa joka on 2 kuukauden päästä!


Jottei kuitenkaan tämä päivä liian mukavaksi muuttuisi, niin tottakai Jadelle nousi 39'c kuume.
Kotioloissa menee siis tämä viikonloppu.

Mukavaa viikonloppua teille muille!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niinpä!<3 Saa nähdä kasvaako meilläkin akkavalta, niinkuin teillä ;D

   Poista
 2. Heippa!
  Miten kauan teillä meni, että tämän tulevan vauvan kohdalla tärppäsi, siis miten kauan yrititte? Jos semmosta voi kysyä :) itelläni hirmuinen vauvakuume, ensimmäinen raskauteni päätyi keskenmenoon joulukuussa :( mulla vielä kaiken kukkuraksi epäiltiin rypäleraskautta, jos oot semmosesta kuullut. Oon sua muutaman vuoden vanhempi, mutta herranjestas vaikutat kyllä niin paljon vanhemmalta kuin ootkaan, hyvällä tavalla siis :D
  Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä vauvan odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni n. 1v2kk ennenkuin tämä tärppäsi ja sitä ennen oli 3 keskenmenoa :/
   Pahoittelut myös sulle keskenmenosta! Ne on kyllä tosi ikäviä :( Eiköhän teilläkin pian taas tärppää (jos siis yritätte vauvaa?) :)
   Heh kiitos tosi paljon! :')

   Poista
  2. Ai, teillä meni niinkin kauan sitten tämän toisen kohdalla :o en tiennytkään että sullakin keskenmenoja, ja vieläpä 3 :o :/ Tutkittiinko sulla syytä noihin keskenmenoihin? Mulla oli mennyt kesken vk8, ja tosiaan kaavintaan jouduin, diagnoosi oli lopulta epätäydellinen keskenmeno :|
   Kyllä meillä olisi haaveena saada vauva, mulla nyt toki meni sen 2kk ennenku alko kuukautiset ton kaavinnan jälkeen, noh toivotaan että tärppäis kuitenki :)
   Haluutteko muuten tietää vauvan sukupuolen? :)

   Poista
  3. Joo tätä saatiin kyllä hieman odotella :D keskenmenoja ei tutkittu mitenkään, sillä ennestään kuitenkin jo lapsi. Voih :/ mulla onneksi kaikki vuoti ihan itsestään pois. Kaavinta on varmasti ihan hirveetä :( Toivottavasti tekin saatte pian kaksi viivaa tikkuun ja pieni pysyisi matkassa mukana<3
   Joo kyllä me halutaan tietää sukupuoli, on sitten helpompi ostaa kaikkea :)

   Poista

Kiitos kommentista!