Kotidoppler


Kotidoppler, eli sydänäänten kuuntelulaite.
Mietin ja meinasinkin Jadea odottaessa kyseisen laitteen ostaa. Asia kuitenkin jäi ja jäi, sitten rupesinkin tuntemaan liikkeitä jo rv16 lähtien ja ajattelin, että doppleri olisi siinä vaiheessa jo aika turha. Jo ennen kuin raskauduin, päätin että seuraavaksi aion kotidopplerin meille hankkia, saahan sillä mielenrauhaa.
 Vai saako?
Tästä ollaan montaa mieltä. Mitä siitä seuraa jos niitä sydänääniä ei onnistukkaan löytämään? No paniikki ja pelko siitä, että onko pieni edes elossa. Laitetta suositellaankin käyttämään vasta rv12 eteenpäin, mutta monet (mukaanlukien minä:D) sivuuttavat ohjeet ja kokeilevat paljon aikaisemmin, Sitten mennään terkkarille itkemään kun rv7 ei kuulunut sydänääniä ''pilipali'' laitteella ja koko maailma on pilalla. Eihän ne neuvolassakaan (ainakaan täällä) kuuntele ensimmäisellä kerralla sydänääniä, koska ne ei välttämättä vielä rv8 perus kuuntelulaitteilla kuulu.
Mutta on tämä aivan mahtava laite sitten kun saa sen ihanan jumputuksen kuulumaan!Sain kotidopplerin ystävältä meille lainaan ja pakkohan se oli tehdä sääntöön poikkeus ja kokeilla sitä heti samana päivänä, vaikka viikkoja oli vasta huimat 8+6. Asennoiduin asiaan kuitenkin niin, että jos ääniä ei kuulu, niin no panik, kaikki olisi silti varmasti hyvin.
Hetken niitä etsiskelin ja kurvailin laitteella menemään pikkareitten rajan tietämillä. Sitten: viuhviuhviuhviuh! Siellä se sydän vasemman lonkkaluun vieressä viuhutteli iloisesti menemään. Kutsuin myös heti Nikonkin kuuntelemaan ja hänen mielestään se kuullosti aivan laserpyssyltä. :'D Miehet. 
Myöhemmin rupesin miettimään, että onko laitteen käytölle jotain rajaa? Entiedä, tuskin se mitenkään huonosti pikkuiseen vaikuttaa, mutta silti päätin, että käytän laitetta max. kaksi kertaa viikossa. 
Onko teillä kotidoppler?
Onko se mielestänne hyöty vai haitta?


Hahaa ja loppuun vielä pakko laittaa armoton turvotusmasu rv9+0! Jadesta näytin tältä ehkä rv15-17 :D

4 kommenttia

 1. Sulla on niin ihana blogi! :3 😊
  Käyn joka päivä kattomas monta kertaa, että joko oot postannu 😳
  Ihana tuo viimenen kuva kun sielä taustalla toinen häärää jotakin omaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :') liity tuolta oikeasta reunasts lukijaksi, niin näät aina kun on uusi kirjotus tullut :) Heh juu Jade sielä hääräs jotain omiaan :D

   Poista
 2. Voi että mä rakastan tätä sun blogia :) vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä vaikka en sua tunne :) ja oon tosi iloinen reidän vauvauutisista, paljon onnea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!