Lapsivapaa lauantai!Jade lähti eilen mummulaan yökyläilemään ja saatiin Nikon kanssa sitä kuuluisaa omaa aikaa. Jos Jaden nukkumaan menon jälkeistä yhteistä aikaa ei lasketa, niin siitä taitaa olla yli puolivuotta, kun ollaan viimeksi saatu nauttia toistemme seurasta ilman meidän ihanaa vaippapyllyä. Voin sanoa, että tätä oltiin kyllä molemmat kaivattukkin!
Käytiin subwayssa syömässä, sekä elokuvissa katsomassa Luokkakokous ja oli muuten aivan mahtava leffa! :D Käytiin me vielä puolenyön aikaankin romanttisesti abc:llä kaakaolla. Tuli kauheen vanha olo, kun tuntui niin oudolta olla vielä ulkona liikkeellä siihen aikaan.

Parasta oli kuitenkin aamu! Se, että saa nukkua pitkään ja herätä ihan vain siihen, että ei enään väsytä ja aurinkokin paistaa, ihanaa! Sai ihan rauhassa käydä aamupissalla, sai ihan rauhassa syödä aamupalaa teeveen ääressä, ilman että kukaan pieni tahmatassu on siinä vieressä pummimassa kurkkuja leivän päältä. Nämä on niitä ihania harvinaisuuksia mitä ei kovin usein enään saa kokea ja sitten kun tällänen mahdollisuus tulee, niin kyllä siitä nauttii ihan täysillä. :D Vaikka tottakai mulla on ihan kamala ikävä mun pientä termiittiä! Pian tästä lähdetäänkin hakemaan Jadea ja sitten saan Pusutella ja halia neidin ihan märäksi rusinaksi.<3

2 kommenttia

  1. Ihana postaus, vaikutatte niin ihanilta vanhemmilta! Kaikkea hyvää teille ja onnea vauvan odotukseen <3!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!