Pikamoikat puhelimella.

Moi kukkuu taas pitkästä aikaa!
Hengissä siis ollaan edelleen, vaikka hiljaista on ollutkin. Siitä ei voi syyttää mitään muuta kuin laiskuutta. Ei ole huvittanut kirjoitella ilman kuvia ja kuvia ei ole, sillä kameran akku pitäisi ladata. Laiska minä. Saattekin nyt siis tyytyä pixelimössö puhelimen kameran kuviin. 

Meille kuuluu siis ihan hyvää! Ollaan nautittu auringosta, ulkoiltu ja kyläilty. Ei siis mitään kummallista, ihan perus arkea vain.
Jadella on armoton uhma päällä, tai onhan se ollut jo jonkun aikaa, mutta tuntuu vain pahenevan! Eikä asiaa kyllä auta yhtään se, että yläkulmahampaat ovat juuri puhjenneet läpi, eli nekin ovat olleet osa kiukkua. Osaa Jade onneksi olla uhman lisäksi iloinen oma itsensä, joka tykkää höpötellä paljon omiaan. :)
Kyllä tässä silti hermoja koetellaan, aika paljonkin! Raskaushormonihirviö minä ja omaa tahtoa täynnä oleva uhmahemuli.. Ei kiva. Välillä tekisi mieli mennä perässä lattialle makaamaan ja huutamaan. :D Vielä en sentään ole tähän ryhtynyt ja toivottavasti ei tarvitsekkaan. :D

Raskaus etenee hyvin päivä kerrallaan, välillä tosin jopa unohtuu koko raskaus. Oireita on vain nälkä,nälkä ja nälkä. Väsymys on nyt taas onneksi jonkun aikaa pysynyt poissa, mutta välillä on toki päiviä, kun on yyber väsymys ja lähes koko päivä tulee vietettyä sohvan kanssa. :D Raskaushimojakin on, mutta ne on vain sellaisia kerran pakko saada ja sitten se himo oli siinä. Viimeisin on karvakäsipizzerian makaroonisalaatti sillä oranssilla kastikkeella, noms!
Keskiviikkona meillä on nt-ultra ja silloin myös poksuu viikot 12+0, mikä tarkoittaa myös sitä että raskauden ensimmäinen kolmannes on ohi!

Jade nukkuu ulkona päikkyjä, Niko nukkuu yöunia ja mulla kurnii maha, joten suuntaan jääkaapille! ;)
Kivaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia

Kiitos kommentista!