Hyvää pääsiäistä!


Meidän pääsiäinen on sujunut hyvin ja rennolla meiningillä. Rairuohot laitettiin kasvamaan tiistaina ja nyt jo on kauhea puska, jota on saanut jo muutamasti leikelläkkin. Myös kissat ovat jättäneet omat jälkensä reuhkaan, joten se ei todellakaan muistuta perinteistä kaunista pääsiäisruohoa, mutta onpahan edes jotain pääsiäiseen viittaavaan tässä asunnossa. :D Viime vuonna ei taidettu edes muistaa koko pääsiäistä, niin nyt piti vähän panostaa. Tänä vuonna tehtiin Jaden kanssa jopa virpomisoksatkin, jotka tänään sitten vietiin mummuloihin!
Tänään ollaankin siis herkuteltu ihan liikaa ja kyläilty mummuloissa.

Eipä tänne siis tämän kummosempaa. Jade on nukkunut nyt viikon jo hienosti omassa ''isojen tyttöjen'' sängyssään! Siitä lisää myöhemmin. Oon myös aivan varma, että oon nyt parina päivänä tuntenut muutamia pieniä muljaisuja masussa!<3 En ajatellut, että voisi vielä näin aikasin mitään tuntea, mutta kyllä ne ''pieru karkuteillä'' pulputukset erottaa ja nämä ovat ihan erilaisia muljumisia ja poksumisia.
Jade on edelleen hereillä ja huutelee sängyssään. Sitten kun meidän pieni pääsiäiskissu nukahtaa, niin rasahtaa sipsipussi auki, sillä vauvan tekee mieli. ;)


Ei kommentteja

Kiitos kommentista!