Sunnuntaiaamu..
Vai pitäisikö sanoa maanantaiaamu? Siltä ainakin nyt tuntuu. Taidettiin vissiin molemmat, minä ja Jade herätä tähän päivään ihan väärällä jalalla. Tai no vähemmästäkin ottaa päähän, kun heräät aamulla ja huomaat, että sulla ei tule ääntä ollenkaan ja koko pää ihan tukossa. Sitten siihen vielä kiukutteleva ja pahaa tekevä taapero. Jes! Jadesta oli kyllä hauskaa kun yritin jotain möristä tämän tehdessä pahuuksia, mutta eipä siinä kyllä itelläkään naama ihan peruslukemilla pysynyt kun ääni kuulostaa flunssaselta miesmörön köhinältä.
Inhottavia muutenkin tämmöset aamut kun ei pääse ulos. Ulkona sataa vettä kaatamalla, niin ei aivan tee mieli mennä sinne hyppimään puoliterveenä. Onneksi huomiseksi on luvattu jo paaljon aurinkoa ja lämpöä. :)

Nyt on pieni kiukkupyllykin nukkumassa päikkäreitä ja toivottavasti herää sieltä vähän paremmalla mielellä. Kun sais vielä tämän oman persiinsä ylös täältä sohvalta ja aloittais siivoomisen, niin hyvä!

Ps. eilen nukkumaan mentäessä valittelin Nikolle, kun Taavetti on ollut viimeset 3 päivää niin hiljaa masussa. Eipä mennyt kauaa kun miniukkeli/akkeli pisti kunnon pippalot pystyyn, jopa niin rajut, että tunsin ensimmäsitä kertaa potkun käteen!<3 Ihana mini! Ei kommentteja

Kiitos kommentista!