Kukkuluuruu!


Täällä taas vajaan kahden viikon tauon jälkeen!
Miljoona postausideaa mielessä, mutta ei inspiraatiota. Ehkä tuo tauko olikin ihan hyvä juttu ja nyt sitten lähdetään taas uuteen nousuun, toivotaan ainakin näin. :)

Eipä tänne kuulukkaan perusarkea kummempaa, mitä nyt mulla kamala flunssa päällä. Käytiin torstainakin katsomassa yhtä unelma asuntoa! Mutta eiköhän sekin mennyt sitten naaman edestä jollekkin toiselle, niinkuin viimeksikin. Noh etsintä jatkukoon. Tarkoitus olisi löytää joku ihana rivitaloasunto. Ei nimittäin oikein nappaa ajatus siitä, että kahden lapsen kanssa pitäisi yksin ravata näitä kerrostalon rappusia edestakas. Peukut vaan pystyyn, että löytyisi joku täydellinen asunto meille!:)

 Jadekin on oma riiviömäinen ihana itsensä ja on nyt myös oppinut todella paljon uusia sanoja! Jadella on myös käytössään kaksi vakio lausetta: ''Tää on vauva'' ja ''Ei noin'' :D Neiti on myös ruvennut murisemaan kaikelle. Jos häntä yrittää jossain auttaa tai ottaa jotain, niin Jade murisee takaisin kuin vihainen koira :'D Jadekin yhtäkkiä päätti ettei enään enään viihdykkään vaunuissa kasvot muhun päin ja tottakai meidän vaunut on suoraansanottuna niin perseestä että  niitä ei voi käyttää niin, että lapsi olisi kasvot menosuuntaan. Löysinpäs meille sitten käytettynä muutamalla kympillä Brio race -rattaat ja ne ovat ihan mahtavat! Vaunuja tuskin tullaan käyttämään enään ennenkuin Taavetti syntyy, sillä nuo rattaat jyräävät meidän vaunut 100-0!

Raskausviikkojakin on jo 16+3 ja huomenna rakenneultraan on tasan kuukausi aikaa!
Meidän ''Möögelimmekin'' on saanut virallisen maha-asukkinimen, hän on Taavetti! Niko kutsuu Jadea Tiivitaaviksi, joten olkoon tämä pikkuihminen sitten Taavetti (sukupuolesta huolimatta:D), sen aikaa kun asustelee yksiössään. Pikkunen on tosi vilkas tapaus! Aina iltaisin on kunnon pippalot päällä ja mahassa jytisee. Keskiviikkona mulla onkin neuvolalääkäri ja samaan aikaan saakin jännäillä kummipojan syntymää, ellei nyt sitten ota varaslähtöä käynnistyksestä. Ihanaa<3


Saatte taas ''nauttia'' puhelimen kakkalaatu kuvista, sillä kamera raukka on taas ollut kaapissa pölyyntymässä.
Nyt saakin odotella, että tuo typykkä heräilee päiväunilta ja sitten saa keksiä tälle päivää jotain tekemistä.
Viikonloppuja!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista!