Ai mikä halloween?


Minulle halloween on aina ollut päivä muiden joukossa ja niin se oli myös tänä vuonna. En oikeastaan ymmärrä edes koko päivän ideaa. :D Onhan se kyllä hauskaa kattoa kun toiset pukeutuu ja meikkaa itsensä teeman mukaisesti ja juhlii tätä omalla tavallaan.
Silloin kun itse olin alakoululainen, ei ollut mitään halloween juhlia, mutta nykypäivänä sitä juhlitaan ihan päiväkodeissa ja kouluissa. Hauskaa sinänsä, sillä ei mun alakoulu ajoista ole kuitenkaan kuin melkein 6 -vuotta ja siinä ajassa on halloweenista tullu tämmönen hitti.

Nyt mä oon kyllä varmaan niiiin tylsä äiti, kun en lapseni kanssa halloweenia vietä.
Katsotaan sitten muutaman vuoden päästä jos Jade asiasta innostuu, niin ehkä voin jotain sorminakkeja väsätä. :DMeidän viikonloppu on sujunut mukavasti räkätaudista parantuessa, ystäviä ja sukulaisia nähdessä.
Tänään olisi ollut kaverin pojan synttäritkin, mutta ei me sinne viitsitty mennä tartuttamaan muita pikkusia, kun Jadella tosiaan nenä vuotaa edelleen. Päivä vietettiin lopulta mummulassa kera Jaden kummien ja serkkujen :)

Huomisen suunnitelmat on luokkaa: ei mitään tietoa.
Luultavasti se sisältää ulkoilua, hassuttelua, hyvää ruokaa ja kyläilyä.
Ps. Sain jadelle tänään pampulan ja se pysy jopa hiuksissa! Tätä päivää oon oottanu, että mun kaljulle vauvalle kasvaa hiukset ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

  1. Meilläkään ei halloweeniä noteerattu. Ihan hauska katsella kaverien naamiaisbilekuvia facebookista kun ei itse ole koskaan tullut ks. päivää vietettyä millään lailla. :D

    VastaaPoista
  2. Musta kyllä tuntuu, että jenkkilän Halloween ei tuu koskaan lyömään itteensä kunnolla läpi täällä Suomessa :D ja hyvä niin! :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!