Sekametelisoppa kuulumiset.Taas on lähes viikko mennyt siitä, että olen edes blogia avannut ja tänne mitään kirjotellut.
Silloin kun olisi aihe mistä kirjoittaa, ei ole kuvia ja sitten kun niitä kuvia saisi otettua on kummasti se aihe jo unohtunut tai siitä ei vain huvita enään kirjoittaa.

Jos niitä kuulumisia..
Meille kuuluu hyvää! Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja maanantaina onkin jo joulukuun ensimmäinen päivä. Sanokaa etten ole ainut joka on vähän hitailla lahjojen kanssa? Tänään tilasin ensimmäisen lahjan ja senkin Nikolle.:D Yleensä miehille lahjojen keksiminen on mission inpossible, mutta nyt lahjaideoita pursuaa joka paikasta! Eipä tarvitse tämän asian kanssa enään tuskailla.
Huomenna on tiedossa paaljon shoppailua ja lahjojen ostelua! Ja oi että niitä ihania iltoja kun saa niitä paketoida, vaikka oonkin tosi huono paketoimaan ja lahjapaketit näyttää aina joltain 5-vuotiaan tekemiltä ruttukasoilta, mutta mitä väliä, tykkään siittä silti.

Unohdetaan joulu hetkeksi ja rullataan viikko takaperin kun oli kummipojan ristiäiset! Minä ylläripylläri oon aivan unohtanu niistä tänne mainita. Kaikki meni ristiäisissä hyvin Jaden raivohepuleista lukuunottamatta. Pikkumiehestä tuli Leevi<3

Tällä viikolla me ollaan:
-Oltu paljon mummolassa katsomassa lätkää.
-Oltu taimitarhassa ja avoimessa.
-Jade pääsi ensimmäistä kertaa temppuilemaan temppuradalle.
-Leikitty ulkona.
-Nähty kavereita.
-Nautittu siitä kun Niko on meidän kanssa kotona.<3
Lauantaina on tiedossa varmasti paljon hulinaa ja vilskettä! Jade saa tänne kaverin ja minä saan tuplasti enemmän vahdittavaa. Ihana Oliver tulee meille hoitoon.:) Lauantaina olisi tiedossa myös Jaden pikkuserkkujen synttärit, mikäli me sinne ehditään.

Eiköhän tämä teksti ole jo tarpeeksi sekava.
Hyvää viikonloppua siis kaikille!

1 kommentti

  1. Mooi! Uudet lukijat ilmoittautuu! Kivan olonen blogi ja tosi sulonen tyttö teillä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!