Extempore päivä keskisillä.


Sunnuntaiaamuna aamupalalla istuessa tuli puheeksi keskinen ja se, että sinne pitäisi taas mennä katselemaan, ihmettelemään ja ennen kaikkea ostelemaan. Tunti tästä olimme kaikki autossa ja suuntana keskinen!

Vaikka vihaan yli kaiken liikkua paikoissa joka on täynnä tungosta ja ihmisiä, niin silti tua on niin mahtava paikka!

Nyt näin myös ensimmäistä kertaa sen kuuluisan keskisten joulumaan. Sitä ei kovin kauaa kierrelty järkyttävän vessahädän ja nälän takia. Ehkäpä tässä siis hyvä syy lähteä uudestaan joulukuussa keskisille? ;)
Jaden koko päivä oli lähestulkoon pelkkää istumista, mutta silti neiti jaksoi todella hyvin! Yhtäkään kiukkukohtausta ei siellä tullut. Pienet kiukut saatiin aikaseksi vasta autossa väsymyksen johdosta.
Matkat sujuivat todella hyvin ja Jade nukkuikin molemmat matkat lähes kokonaan.
Keskisiltä ei voi koskaan lähteä tyhjin käsin, eikä lähdetty tälläkään kertaa.
Matkaan tarttui:
-Jadelle ohut kypärähattu, yövalo, nuppipalapeli ja maailman ihanin pöllöyökkäri!
-kaksi mattoa, eteismatto jaloille ja tähtimatto käytävään.
-Kissoille raapimapuu.
Nyt vain odotan sitä seuraavaa kertaa, että sinne pääsen! Vielä olis paljon ostettavaa. ;)

2 kommenttia

 1. On tuo tyttö kyllä ihan isänsä näköinen! Ja ihana kun saa jo pompulan kiinni. :) Meillä sais ehkä nipinnapin kikkuraan takatukkaan. :P
  Ai Keskisellä ollaan jo ihan joulutunnelmissa, en oo koskaan käyny vaik aina ollu suunnitelmissa... Nii ja sitä piti viel kysyy et mist oot noi ihanat kengät löytäny? :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookkin! :D heh;)
   Jooo siellä oli tosi paljon kaikkia joulujuttuja ja tääkin oli vasta mun kolmas kerta kun siellä käyn :) Ai nua Jaden kengät, vai? :D Noi on ihan perus Ainot, mitkä sillä on jalassa ja noita saa ihan cittareista ja varmaan prismoistakin :')

   Poista

Kiitos kommentista!