Ongelmana LASTENHUONE.


Jade sai ihan oman huoneen elokuun alussa, kun muutimme tähän asuntoon. Jo ennen muuttoa lastenhuone oli yksi asia jolla vaivasin päätäni. Miten sen sisustan? Mitä sinne ostetaan?


Tällä hetkellä huone ei miellytä mun silmää olleskaan!
Se on aivan sekasikiö= aivan tyhjä, mutta jotenkin taas niin täynnä tavaraa.
Lattianrajassa on lelulaatikoita ja muita tavaroita, mutta seinät huutaa tyhjyyttään. Mitä mä nyt sinne keksin?
Huone on kaikenlisäksi liian iso! Emmie osaa noin isoa huonetta sisustaa. Joutuu väkisin keksimällä keksiä, mitä sinne lisäisi, tai mitä ottaisi pois tai plaah. Huone on värikäs, liian värikäs. Haluiaisin enemmän vaaleita sävyjä ja sitten pieniä yksityiskohtia, joissa sitä väriä olisi. Mutta mitäs oon nua tuanne huoneeseen ostanut, oma vika.:D

Joten auttakaahan mua ja kertokaa mitä mä tälle teen!


5 kommenttia

 1. En oo mikää sisustaja mutta olisko mitäön jos tohon pitkälle seinälle hankkis fatboyn tmv tai sit ihan isomman nojatuolin satuhetkiä varten? Fatboyt on siitä kivoja et vanhemmallaki iällä käyttöö. Ite kammoan valkoisia seiniä, saisko seiniin laittaa jtn maalia? Vähän lämmintä sävyä:) ja joku pienempi valaisin iltoja ja aamuja varten, jalkalamppu?:)

  VastaaPoista
 2. Ja kokeile siirtää tuo hylly ikkunan edestä sivuseinälle?:) hyllyn taustalevyihin ku iskee tapettia ni tulee aika kivat:)

  VastaaPoista
 3. Voih,miksei meillä ole noin tilavaa lastenhuonetta! Rakastan sisustamista ihan super paljon, lompakko ei niinkään.
  Mie siirtäisin pinnasängyn keskelle huonetta (pääty seinää vasten), noiden vihreän ja sinisen boksin tilalle. Pinniksen paikalle lipasto jonne saa lelut piiloon. Seinille esimerkiksi naru tai tälleen talviaikaan valonauha? ja siihen tytön kuvia roikkumaan. Sängyn yläpuolelle Jaden nimi / hylly jonne voi laittaa yölampun, iltasatukirjan... :D Pinterestistä haen itelleni aina kaikkia ideoita, ihan loisto paikka!

  VastaaPoista
 4. Oisko lelut tällaiseen? Korit näihinkin vain 3€/kpl :) http://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/art/20275814/

  VastaaPoista
 5. jokin nojatuoli vois olla kans kiva johki nurkkaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!