Nuhainen, oppivainen taapero.Jälleen meidän perheeseen on iskenyt flenssu! Mutta se ei menoa haittaa, ainakaan Jade ei ole moksiskaan siittä, että nenä vuotaa kuin seula. Minä taas voisin puolestani vajota peiton kanssa sohvan pohjalle ja nukkua koko päivän, vaikka mä olenkin jo päässyt mun lenssusta eroon.
Eiköhän tämä mene Jadellakin yhtä nopeasti ohi kuin mulla ja terveenä ollaan jo viimestään perjantaina.toivottavasti.


Jade on nyt 1v. 1kk ja 1 viikkoa vanha! Reilussa kuukaudessa Jade on ottanut huimia edistys askelia kehityksessä. Luulisi, että tämä nuha jotenkin rauhottaisi ja hiljentäisi tämän vauhtihitmu taaperon menoa, mutta ei mistään rauhallisuudesta ole tietoakaan.

Täällä juostaan, kiljutaan, puhutaan siansaksaa ja ennen kaikkea tehdään pahuuksia.
Liikkumisen suhteen Jadesta on kuoriutunut ketterä tyttö, ennen Jade muistutti kankikaikkosta, kun edes kävellessä eivät jalat taipuneet.
 Jade tosiaan osaa jo juosta, ainakin jotenkuten hauskan näköisesti. :D Äitiä ja isiä juostaan karkuun aina kiljumisen säestämänä. Onneksi raukka on vielä kömpelö, niin äitikin pysyy vielä perässä.  Uusin juttu on kaiken päälle kiipeily ja kaikkien tavaroiden päälle on pakko päästä seisomaan. Välillä seistään taaperokärryssä, potassa, potkuauton päällä, tuolilla, ihan kaikkialla mihin tua vain keksii päästä kiipeämään. Nyt saisi todellakin olla ne silmät selässä.Suuri helpotus arkeen on myös se, että Jade osaa itse ilmoittaa janonsa.
''JUA, JUA, JUA'' -kuuluu aina kun typykkä on juotavaa vailla. Välillä Jade on myös sattunut sanomaan '' tyä. tyä'' (syä) silloin kun ruokaa tarjotaan, mutta tämä on tapahtunut vain muutamasti.

Jade on myös vihdoin ja viimein oppinut juomaan itse nokkamukista. Aiemmin neiti ei ymmärtänyt kallistaa kuppia ollenkaan ja kuppi lenteli pitkin seiniä, kun mitään ei tullut.

Meillä asuu pieni, mutta pippurinen tyttöapina.


1 kommentti

Kiitos kommentista!