Shhh! Ihan hiljaa.

Kuusi päivää. Blogissa on ollut todella hiljaista kuusi pitkää päivää, lähes viikko. Syynä ehkä se, että eipä täällä meilläkään ole ollut yhtään sen enempää menoa ja meininkiä. Hiljaista kotona, hiljaista blogissa, eikö se vähän niin mene kaikilla?Viime viikolla ei ollut mitään suunnitelmia, joten päivät kului sillä perus ''päivä kerrallaan''  menetelmällä ja asioita tehtiin fiiliksen mukaan.
Me ulkoiltiin, kierrettiin kirppareilla, käytiin kavereiden ja sukulaisten luona kylässä, meillä käytiin kylässä, sitä samaa kauraa mitä yleensäkkin jos niitä suunnitelmia ei ole.
Kamera raukka on lojunut vain kaapissa, kun minä laiska en oo jaksanut rehata sitä mihkään mukaan. Kotonakin se jotenkin sattuu unohtumaan ja niitä kuvia tulee näpsittyä enemmän puhelimella facebookkiin ja instagramiin. (jotka löydätte tualta yläpalkista!)                                                                              Suunnitelmia tälle viikolle?
Ei mitään suurta ja ihmeellistä. Jatketaan samalla kyläily meiningillä ja tarkotus olisikin tällä viikolla mennä katsomaan serkun pientä ihanaa poikavauvvaa!
En aio ottaa blogin päivittelystä itselleni mitään suuria painetta, sillä en halua että tämä ois ns. pakkopullaa päivitellä tänne jotain. Tämä on mun harrastus ja tänne kirjottelen just sillon kun itestä siltä tuntuu:)
Lupaan silti olla hieman aktiivisempi tylsistä viikoista huolimatta, joten don't worry, kuulette meistä vielä!

                                                                        Hyvää alkuviikkoa kaikille!


3 kommenttia

  1. taisin nähdä sut ja Jaden eilen kirpparilla! En oo kyllä varma olitteko te kun siinä omaa paikkaa tyhjäilin niin en kerenny paljoa ympärille vilkuilla, punaset hiukset vaan jäi mieleen ja mietin että oli jotenkin tutun näkönen että oon joskus jossain nähny:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeii mäkin taisin nähdä teidät! :'D Sulla oli sun poikakin mukana, eikö?:)

      Poista

Kiitos kommentista!