Osa sisustusta -Pöllöjä siellä, pöllöjä täällä!


Pöllöfriikki ilmottautuu!
Oon aivan rakastunut noihin ihaniin iso silmäisiin olentoihin.
Kaikki lähti siitä kun ostin puolivuotta sitten Jadelle pöllöbodyn, sitten vaan päässä naksahti -Tämä on se mun juttu!Jotkut keräilee popin vaatteita, toiset keräilee tähti kuoseja ja minä keräilen pöllöjä! Jo raskausaikana olisin halunnut, että mulla olisi joku oma juttu mitä keräillä. No parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Sitä mikä niissä oikein viehättää en tiedä, mutta sen tiedän että ne ovat valtavan suloisia pallo silmineen ihan missä tahansa muodossa.

Meidän kodissa pöllöjä näkyy vähn siellä sun täällä. On kynttilöitä (joita en malta edes polttaa), somisteita, verhoja, mattoja ja tyynyjä. Tottakai myös muutama pöllökuosinen vaatekkin löytyy! Haaveilen edelleen Jaden huoneeseen niitä isoja pöllötarroja, joten eiköhän nekin sinne vielä eksy. Myös pöllö lamppu olisi Jadelle hakusessa, saa siis vinkata jos näkee jossain;)


Muita pöllöhörjöjä?
Vai mihin te olette hurahtaneet?

2 kommenttia

  1. Tunnustan! Mä varoitin eli ilmoitin miehelle, että kunhan likka muuttaa nukkumaan lastenhuoneeseen niin sisustan meidän makkarin oikein huolella. Pöllaiheiseksi :D Meillä on muuten torkkupeittona tollanen samanlainen mikä sulla on tyynyinä, noi valkoset joissa on värikkäitä pöllöjä. Likka sai sen ristiäislahjaksi mut ihan vahingossa olen sen ominut :D

    http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Täällä yksi pöllöfriikki :D Tatuointi aikakin jo varattu pöllötatskaa ottamaan :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!