1vee kuvailuja kotona.

Herättyämme Jaden kanssa tänään (09:40) vedettiin aamupalat nassuun ja sitten vain Jadelle juhlamekkoa päälle, sillä nyt oli aika hieman kuvailla!
Otimme kyllä Jadesta 1-vuotis kuvia myös studiossa, mutta neiti oli juuri silloin toodella huonolla päällä!(niin mun tuuria) Eikä siis tytöstä saatu yhtäkään hymykuvaa. Kuvissa näkyi vain hämmentynyt, äidin perään itkevä 1-vuotias taapero.
Päätin sitten, että otan muutaman kuvan kotona, jos vaikka saataisiin se hymykuva seinälle. Haastetta tähän kuvailuun toi se, että nyt on syksy ja on masentavan pimeät aamut, eikä mulla nyt kotona mitään spottivalojakaan ole. Siihen lisäksi ikivanha järkkäri, amatööri kuvaaja ja kissat pyörimässä jaloissa. Jade oli onneksi hyvällä tuulella heti aamusta, mutta eihän tommonen hulivili malta paikallaan pysyä, joten hermothan siinä meni alta aikayksikön. Muutaman hyvän kuvan onnistuin kuitenkin ihme kyllä nappaamaan.
                   Enään on yksi ongelma, mikä/mitkä näistä kuvista päätyy meidän seinälle?Mikä oli teidän lemppari?

10 kommenttia

 1. Kolmas kuva oli paras :) Sä varmaan osaat noita muokkailla, niin tuli mieleen ettei ehkä valkoinen tausta olisi paras kun on valkoinen pukukin? Noissa liikkeissä otetuissa kuvissa on yleensä jonkun muun värinen tausta. Niin jos lisäis eri värisen taustan vaikka vaalean harmaan niin tulee tosi hieno kuva :) Tää oli vain tälläistä pohdintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans mietin tota taustaa, että se olis hyvä jos olis just vaikka se harmaa. Mutta mulla ei tosiaankaan oo mitään hajua, että miten saan sen harmaaks : D

   Poista
 2. Viimeinen on kiva :)

  VastaaPoista
 3. Kolmas kuva!!! Ihania, sydän sulaa:---)

  VastaaPoista
 4. KOLMAS!!! <3 :3
  -Gina

  VastaaPoista
 5. Kolmas :)) Onko Jadella muuten ruskeat silmät? En ole ennen kommentoinut blogiasi, vaan seuraillut silloin tällöin. Vaikutatte mukavalta nuorelta perheeltä. Itse on olen saman ikäinen kanssasi ja arvostan todella rohkeuttasi perustaa perhe näinkin nuorena. Hyvää jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadella on siniset silmät:) Kiitos paljon! Hyvää syksyä myös sulle : ))

   Poista
 6. voi miten ihania kuvia :) ja minustakin tuo kolmas on söpöin!

  VastaaPoista
 7. Kaikki on kyllä tosi ihania!! Kolme ekaa kuitenkin ehkä parhaat :)

  VastaaPoista
 8. Kolmas ja viimene kuva on kyllä parhaimpia! :)
  Itekkin otettiin ite kuvat, yhessäkään ei hymyillä vaan näytettiin mielummin kieltä. :D En osannu päättää yhtä niin tilasin kolme ja nyt pitäs vaan löytää kehys johon sais ne nätisti viereikkäin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!