Heihei tuttipullot!


Tässä muutama päivä sitten tein päätöksen, että nyt kun Jade on jo iso taapero tyttö, on aika sanoa pulloille heihei!

                                                         Helpommin sanottu kuin tehty?

Monet varmasti miettii, että koska on oikea aika luopua pulloista tai tuteista? Miten se tehdään?Sitä tuli jo raskaus aikana mietittyä, että missä iässä olisi hyvä jättää pullot ja tutit. Päätin, että ihan maximi ikä pulloille ja tuteille meillä on 2 -vuotta, mutta mitä ennemmin sen parempi. Pullot lähti siis yhden vuoden iässä, mutta entäs se tutti? Jade syö kyllä tuttia edelleen, mutta sitäkin vain nukkuessaan. Vielä en aio tuttia Jadelta pois ottaa, mutta eiköhän siitäkin puolenvuoden sisään luovuta. Se jää nähtäväksi.



Pulloa meillä ei päivisin edes käytetty, mutta Jade suostui nukahtamaan vain ja ainoastaan pullon kanssa sänkyyn. Ajattelinkin, että tästä tulisi pitkä prosessi ja Jaden kanssa saisi takuta joka ilta.
Mutta ei, pulloista luopuminen kävi yllättävän kivuttomasti!
Ensimmäisenä iltana Jade huusi pullon perään lähes 2 tuntia, kunnes nukahti tutin kanssa. Toisena iltana ei huudettu olleskaan, vaan tutin kanssa nukahdettiin samantien.jippii! Heti ensimmäisen hyvän yön jälkeen uskalsin heittää ihan kaikki tuttipullot pois, etten vain sortuisi antamaan pulloa huonona hetkenä.:D
Jade saa edelleen iltamaidon nokkamukista, mutta ei sängyssä. Jade juo maitonsa yleensä samalla kun vaihdan vaipan ja yövaatteet päälle, sitten vain tutti suuhun ja sänkyyn tutimaan.



Tutista luopuminen tuskin käy yhtä hienosti ja helposti, mutta eiköhän siitäkin selvitä.
                                                          Milloin teillä luovuttiin pulloista?

2 kommenttia

  1. Meillä poika 1v1kk. Tuttipullon saa yöunille mentäessä, muuten nokkamuki käytössä! pitää varmaan itekkin kokeilla tuota että antaa maidon vaikka vaipanvaihdon ja yöpuvun laiton yhteydessä nokkamukista, niin jos se "unohtais" sen pullon siinä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kokeilla! :) Meillä ainakin rupes toimimaan nopeesti ja tytölle riitti pelkkä tutti sängyssä :)

      Poista

Kiitos kommentista!