Perjantai 02012015


Vuosi vaihtui ja uudenvuoden me vietimme ihan vain kotona kolmisten. Tarkoitus oli mennä katsomaan raketteja johonkin kentälle, mutta tyydyttiin tuijottelemaan niitä ihan vain ikkunasta.
Tämä on myös vuoden 2015 blogin ensimmäinen postaus!wuhuu!
Itse en mitään uudenvuoden lupauksia tehnyt, sillä en niitä osaisi kuitenkaan pitää:D Mutta sen mä olen päättänyt, että minähän voin paksusti vuonna 2015!:D Harmi että se ei käy ihan noin vain, mutta toivotaan.
Uusivuosi ja uudet kujeet, joten instaviikko pääsee taas blogiin esille! Ja meidäthän löytää instagramista nimellä: juliakotajarvi

Tänään on vilinää ja vilskettä riittänyt! Aamupäivällä mentiin näkemään rakasta kummityttöä.<3 Ihana nähdä pientä ja kuinka hän onkin kasvanut niiin paljon! Pian ottaa Jadenkin pituudessa kiinni, vaikka ikäeroa on puolivuotta. Huhhei mikä meno on vuoden päästä, kun ikäero ei tunnu enään missään. 
On nämä kummilapset ihania! Keväällä saan taas yhden kummitettavan lisää<3
Jadelle iski myös kunnon räkis illalla. Neiti pärsksii, nokka vuotaa ja kamala yskä:( Voi mun pientä. Kuumetta ei onneksi ole ja toivotaan, ettei tulekkaan. Sais kyllä mennä nopeasti ohi, sillä juurihan me oltiin melkein heti joulun jälkeen koko perhe flenssussa ja taas alkaa uusi kierros. 
Noh eiköhän tämä tästä. Meidän viikonloppu on tehty löhöilystä, yhdessäolosta ja flunssaa parantaessa.

Hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja

Kiitos kommentista!